перевірити штраф з'єднань, майже впевнений, що c'? деякі проблеми на проведення![]()
перевірити штраф з'єднань, майже впевнений, що c'? деякі проблеми на проведення![]()
Хлопці з проводки я зробив всі можливі докази, можна собі уявити...звичайно, можливості? такі: проводка, датчик витрати повітря, ecu.
тоді нагадаємо, що ви поставили на датчик і у вас виявлений сигнал змінної, що йде з мма і не подивитися,справедливо, отже, не може потрапити на блок управління ви виміряли напруга, що надходить від блоку керування до debbimetro і є 5 вольт ? маса і є ми, всі докази призводять до датчику повітря, який ви замінили, ви замінили спінетта в цей момент з іншого і з проводкою, крім знань tuti сигнали в ecu очей 3 дроти від ебу двигуна один, то ви знаходитеся 31, живить musuratore повітряної маси представництва під запобіжник, який йде від коробки rel? і харчується датчик температури
якщо в присутності всіх сигналів вам не вистачає тільки витратомір повітря щось не повертається, або не горить індикатор або сигнал не бачив ебу,
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але ecu не знаєш-відкрити ? може бути, ви знайдете слід випаленої і повернути у ставок
я пробував з іншого ecu, передаючи справедливо e2p, але помилка залишається.
Якщо відключаю витратомір, на додаток до помилки даною мені від температури таким чином, імовірно, температури працює.
Я ponticellato три проводи безпосередньо від датчика до ебу, так і через роз'єм джгута проводів, так і з fastom безпосередньо в датчику.
хлопці, але це екю пу? пишіть, bdm? я відкрив різання пластику, але я не знайшов майданчиках...хтось має фото або вказівку про те, як це зробити?
крім ecu і, крім вимірювач сили речей, має бути що-то в проводці, не тікай, я знаю..
це delphi bdm не робите, тільки obd2 або школі
ви повинні побачити, якщо прилад має як масу, що напруга для живлення схеми в руки
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
l помилка te lo f? зняти і потім повернеться?зніміть фланець l-egr випробування
Помилка буде видалити його і повертається, як тільки ви включаєте картину. Насправді спробує? зняти цей фланець.