Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26
    Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    вибачте, я бачу, погано, але, як на мене, слід оновити всі****.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    чому? ви говорите, cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    спасибі за ваше повідомлення важливо, ви могли б пояснити, як ніколи тобі не йде або як би ви зробили тобі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    hyrosat, слідуйте рекомендаціям, даним Сандро і не турбуйтеся про тих, хто на негативні коментарі без мотивувати їх...

Додаткова порада, яку я можу дати вам ? те, щоб скоригувати час упорскування на основі необхідного крутного моменту.

Я бачу, що на карту педаль претензія до приблизно 450 нм крутного моменту, для якого потрібно близько 100mm3 палива (як ви можете бачити з карти, кількість? палива залежно RPM/ крутний момент)

карти, терміни, як подивитися bp приходять до 80mm3 тому було б доцільно розрахувати час, щоб дістатися до 100mm3... ви можете працювати на останніх 2 bp в результаті чого, наприклад, 60, 70 і 80 до 100. (частини з більш високим тиском до 600bar)

Зробили ми? не забудьте налаштувати фільтри палива, як і ви припустив Сандро.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    чому? ви змінили карту крутного моменту під час пуску двигуна в цьому випадку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    чому? ви змінили карту крутного моменту під час пуску двигуна в цьому випадку?
    цю карту потрібно, щоб вирішити проблему вильоту холодної та гарячої чи я помиляюся? ти як би зробив зараз відносно краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ок, функціональні можливості? ? саме те, що....
    як ти змінено, ти? не має сенсу для того, щоб вирішити проблему вильотів важким, так? проблема полягає в тому, що мало пара, але в той момент, в якому двигун буде обертатися від стартера, а потім до ще повною мірою увійти в режим 850/900 обертів.
    ти проблеми при холодному старті, я думаю, вірно?

на основі досвіду зроблено на моїй так, наприклад, інтуїтивне, я б сказав, збільшення в діапазоні від -20 до +20 ? C, від 100 до 850/900 об / хв, як з кроком від 10% фіксований, щоб почати.

Після того як ви зробили зміни, натисніть доказів запуску холодного двигуна, при різних температурах і подивитися, якщо проблема ? раніше присутня, якщо б ти підправити тільки в діапазоні температур, де проблема ? раніше присутня.

А якщо ви хочете що-то вже? випробувано на моїй проблема вирішена на 100% я посилаю скріншот кроком.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    це проблема відхилень у холодній і навіть гарячої, загорнуті, gi? ? правда, тепер, що я є, за думаю, я повинен мати підприємець? пара перед, що двигун переходить в режим pardon неуважність

якщо бажаєте, напишіть мені екран даю йому подивитися з задоволенням, дякую

я також намагаюся зрозуміти, час впорскування я від якийсь інший вхід

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    час вприскування можете працювати на двох останніх стовпців, як ви раніше я висловив припущення і перетворити їх в 60, і в 70 і 80 і 100.
    Для її розрахунку є кілька способів, деякі-й? точним, ніж інші, але, які вимагають різних розрахунків.
    Я особисто роблю cos? і я дуже добре:

розрахунок різницю часів 80-их і 60, і знаю, що це відмінність у поєднанні з колонки 80 мені від значення 100, для розрахунку 70 вищого до 60-met? цієї різниці.

Майте на увазі, що це мій метод дозволяє розрахувати час, в певному наближенні, але, враховуючи, що +/- 3% похибки не впливають на результат, тому для мене вони-пі? що прийнятно.
    Є й інші користувачі, які зробили дуже хорошу роботу, про (Tidus1985), отримуючи значення виразно-й? точні, але вимагають набагато більше? роботи.

Я поясню, у великих рядків, чому? мій метод не ? точний:

По-перше, не забувайте, що інжектор має час в сша, що йому потрібно, щоб розкрити перед видавіть насправді палива, час, який залежить від тиску, так що ви повинні йти і розрахунку для кожного кроку тиск яке ? час відкриття форсунок, там робили? розрахувати час таким чином:

T100= T80 + (T80 - Tapertura_inj) - (T60 - Tapertura_inj)

У цей момент у нас буде більше часу? точні, хоча в реальності? існують ще й інші фактори, які впливають, як наприклад робоча температура форсунок ж.

Якщо ви хочете дивитися почалося обговорення від Tidus в rigurardo, це аргумент для того, щоб пі? докладно, проте, слід пам'ятати, що, якщо ви вирішите використовувати цей метод, вам доведеться ricalcolarti вами час роботи, так? ті, які обчислюються Думку, не підходять для інжекторів у 159 (gi? перевірено).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Мені вдалося зробити деякі інші зміни в моїй карті, як завжди, критика і поради вітаються
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 29-05-2013 00:22

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •