Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 62

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ви можете додати фотографії, внутрішніми, а не зовнішніми, і ви повинні знати,користувач може побачити їх, як вони зробили всі фамільні інших, тобто, коли буде час.
    вибачте, але у мене не було наміру додаванням його на зовнішні посилання, щоб уникнути обмежень, але так? якщо я привожу з системою форуму, то змінюються і не читає більше? нічого...

У будь-якому випадку ? важко дати якусь пораду, навіть не того щоб розміщувати фотографії... не говоримо, щоб мапу зробили, ми говоримо про фото з виділених значень вихідної карті...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Я згоден в повній мірі !
    Ніхто не st? намагаючись обмінятися карти, ми в повному розумінні етичного форуму , а саме: навчання, але з цими обмеженнями будь-якого користувача ? змушений втиснутися в обговорення інших , кидаючи в що-то без сенсу, так що ви можете потрапити в блокування ! Є інші форуми в мережі, які обробляють одні і ті ж аргументи та їх обмежень багато менше , що дозволяє користувачам навчання-й? швидко ! Це ? тільки думка тих, хто новачок в галузі, не може розвиватися !

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Я згоден в повній мірі !
    Ніхто не st? намагаючись обмінятися карти, ми в повному розумінні етичного форуму , а саме: навчання, але з цими обмеженнями будь-якого користувача ? змушений втиснутися в обговорення інших , кидаючи в що-то без сенсу, так що ви можете потрапити в блокування ! Є інші форуми в мережі, які обробляють одні і ті ж аргументи та їх обмежень багато менше , що дозволяє користувачам навчання-й? швидко ! Це ? тільки думка тих, хто новачок в галузі, не може розвиватися !
    тут ми цей регламент, що, коли ви зареєструєтесь, ви погоджуєтесь, що прочитали, і ніхто вас не змушує приймати його, якщо ви не хочете,з цього приводу я не приймаю критику,а також я наголошую, що всі ті, хто, як ви кажете будь-який користувач ? змушений втиснутися в обговорення інших , кидаючи в що-то без сенсу, так що ви можете приїхати в розблокування змусили повідомлень 0, а потім розуміють, від усього, що ТУТ НЕ ДУРНІ ЛЮДИ,якщо в мережі є і інші форуми, які обробляють одні і ті ж аргументи, які ми тут і з тим же ****llo професіоналізму та обміну з менше обмежень я не бачу, чого тут гаяти час,я кажу, що те, що ви дізналися тут, в найкоротші терміни і без ви можете скачати або переглянути вкладення, в іншому місці не там ти навіть після 2-х років відвідуваність, враховуючи, що я брав участь у діяльності' в день кілька років і ще 2 форуму, де ви можете знайти мене, як il77grande в обох забанили.в одному ви говорите, тільки в лічку, пропонуючи за додаткову плату будь-які речі, навіть оригінального файлу, і якщо ви хочете отримати доступ в розділ "додатково", які потім в кінці кінців знайти пару sw crack, що тут знаходитесь безкоштовно їх, а не ви повинні платити підписка,в іншому форумі, а не c 'і' пастух і глядачів овець, що, якщо не слідувати йому, крок за кроком, вони викинули з,тому зараз я закликаю тебе задуматися, що ви написали, і вирішити, варто продовжувати втрачати час тут accetando без критики наші правила, або, вирішивши відвідувати інші форуми, більш на ваш обсяг.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 24-05-2013 20:51
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Однак я кажу, що якщо ви хочете отримати тільки адреси, написані значать, і відправляю свої враження, питання і quantaltro Ви отримаєте швидко до 80 повідомлень чесне слово, що є минуле!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Гаразд, повернемося до обговорення............ але ви не бачили мою карту ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Ще ні, що я лікарні з моєю дружиною, як тільки я повертаюся додому, на тебе я дивлюсь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ось я, допоміжних, карту педаль не годиться, тому що збільшується повного навантаження тільки від 3000 обертів і далі, який сенс?, від emno газ parzializzati і підвищується до 400 нм при 2000 об і потім, тиску в рампі не збільшення оборотів до 1500 об, натисніть напружує тільки p?мо насос, який поглинає тільки p?otenza, не даючи вам переваги, інше, здається, нормально, за ці виправлення ripostala, що ricontrolliamo, а потім спробуйте

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Спасибі , цей вечір я ! В залізничний я не відредаговано під 1500, як gi? рекомендується, що щось не розумію, але я повинен встановити, в 2000-400nm, але який відсоток педалі ? я зробив крок у відсотках , 1500-2000 5% і від 2500-максимальний 10% ! Карту обмежувач кубок ? ок ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Втручання звертає на себе адміністратор........................

Titus, ось зміни, які я consigliavi , я сподіваюся, ви розумієте, те, що ви мені запропонували!!

Дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 24-05-2013 21:49

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Втручання звертає на себе адміністратор........................

Titus, ось зміни, які я consigliavi , я сподіваюся, ви розумієте, те, що ви мені запропонували!!

Дякую
    я не зрозумів, це ваша відповідь,якщо вам є що сказати, пишіть вільно свої думки.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •