Сьогодні дощовий день ... Нічого не тест.. Сподіваюся на завтра .ночі всім..
Сьогодні дощовий день ... Нічого не тест.. Сподіваюся на завтра .ночі всім..
Оновлення... Я перезавантаження знову карту з деяким збільшенням у pi? на dw ,я дав кроком додаткова gi? від 1500 г і 30% навантаження до 3500giri.. Тепер засобом, і проявив себе як прогресія,не перевищує, однак, 67 м3 уприскування, ps я намагався, як я запитав Сандро mod тільки половина карти,ну так і з першою половиною, що з другої св не йде більше?..( або краще повернутися ori).. час вприскування autocom ne delphi у мене см, тиск турбо, приходить до Max = 1370..(2370)..
ок, на основі цих даних ми бачимо, кинути вже? з міркувань.
Ще одна річ, я хотів запитати,це тип відображення ризику деякі провисання механік.? На мій погляд немає, не маючи торкнувся навіть авансові платежі (я думаю), та у фонд, отримавши кроком 10% мало..attend? думка експертів..
я теж так вважаю, що ви дали дуже мало кроком для того, щоб збиток.
колки не втратить нічого, в будь-якому випадку я б я тебе я б до збільшення сильно обмежувачі крутного моменту.
ви спробуйте, ну так знайти, якщо він має дивну поведінку, іноді, або якщо все йде гладко. Як економії палива не дочекаєшся, chiss? ch?... вважає, що оцінити це скорочення доведеться спробувати залишитися в передачах-й? довгі спини-й? низькі і спробувати реалізувати пі? крутний момент більше.
У будь-якому випадку, коли я годину або близько того, я бачу, пояснити мої поточні висновки