[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Це без сумніву..!! Але подивитися я хотів сказати.. що.. часто деякі автомобілі з коней менше за інших.. Змінені добре.. Йдуть краще, ніж машини з коня додаткова анке вони змінені..![]()
Парадоксально, але якщо ми візьмемо форсунки, насос 8valvole ( tdi tdi 130 і 150 ) з майструвати правильні крім йти набагато краще, ніж 2.0 16v набагато + надійні. Я бачив, 130 і 150 повернути понад 2 бар з кавалерії невимовні, ніколи не розірвати, якщо не кілька спорадичних випадку деформації випускних колекторів ( маючи власники трохи відредагував цей пункт )
Однак я думаю, ми згодні, що якщо ви не встановлює бюджетний об'єктив ви не могли зробити висновки характеристик ( виграє той, хто там проводите з критерієм +срібло )..
Якщо порівняння виявиться далеко від оригіналу, то 120d або tdi 170 групи vag або jtdM ducati corse - як ви кажете - я олімп з-кандидата на подіум..
Звичайно, опитування ? вузький, але якщо б ми могли включати будь-5-циліндровий 2.0 volvo 163cv, gi? від оригіналу не ? нічого поганого і займався добре, я думаю, може зарезервувати багато сюрпризів і перевернути багато кліше..
Я кажу 120 163 к.с., тому що для мене і краще замість x i jtd, я маю на увазі 16v, 150 к.с.,... так що в будь-якому випадку альфа і bmw верхніх форсунок з насосом, з самого початку тільки з карти??
не сердься
Говоримо тільки і виключно для мене, я дуже ціную це "пусковий струм" бачив, що в будь-якому випадку ми зупиняємося в якийсь stiratina sporatica і жодної гонки на дорозі. Я в додаток до двигуна, я ціную в моїй guidabilit? у всіх сенсах, я за істерику, я застиг, рульове управління з допомогою VAG-COM річ, яка змушує мене відчувати себе краще на шосе, а в місті? я не проти мати кермо pi?+ жорсткий насправді, коли гвідо "міні" (panda) мені здається, їздити іграшка і не АВТОМОБІЛЬ. Високий, що я ціную ? система ESP, яка в моїй машині, здається, з затримкою, тобто я можу робити поворотах надлишкова обертальність в повній безпеці, а не скаржуся, що мене ззаду А3 ? занадто легкий, чому? занадто багато разів я благословив ESP, але доведеться? спробуйте змінити copertorni.
у що відбулася потім не поговоримо альфа-набагато краще!!
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
але audi ви коли-небудь майстра?
Audi a 4 156...я вважаю, що це набагато краще
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
І staj nguaiat не в образу :-)