20 psi ? значення, з якого починається відкриття ( хоча в реальності? ? завжди приблизно на 10% менше, ніж на цих приводів), за яким кран або отвори різних буде зайвим.
але це так встаю, просто тиск, при якому діє westgate, а ecu percepir? значення + вище звичайного і andr? у recovery...
але, що ще + важливо ? що тиск, що я йду, щоб підняти cos? було б ПІКУ, і замість мене цікавить та постійно!
мені було цікаво, якщо c'? для того, щоб не знизити cos? стільки тиску мого народу...і все ж ? дійсно невеликий
поради??
Ні, ти не зрозумів..
в wg + жорсткий ви d? постійний gi? його + високий власний вірт? його більше заперечувати проти відкриття, і мені здалося, щоб зрозуміти, що тобі потрібно постійно..
також, чому? без постійної, але тільки з високий пік у вас тільки питань моменти, але резюме, як ви хочете їх зробити ?
Виходячи з припущення, що турбіна на 70 і 75 л. с ? фен мови recovery ми б, якщо перевищує 1,5 бар ( межа будинку на 1.3 mjet ) і в будь-якому разі, якщо ви знаєте, куди покласти руки, поріг recovery встаєте за смаком і проблем не буде..
Інше : але ви дали олії до форсунок ? якщо ви можете підтримувати ****лло в fumosit? пристойний, в районах-й? високі навантаження прискорювача можна сміливо щось в +, і ви побачите велику тиск турбо ( навіть постійно), без pastrugnare з waste gate
ми говоримо, що presumevo мови пропорційно між пружини + жорсткі і значення тиску турбіни...для цього ipotizzavo, що пік піднявся більш ніж на константу, якщо nn ? cos? то presumevo погано
на порозі recovery я не хотів її підняти на моєму зареєстрований саме для nn мати проблеми з народу (що добре 230mila км)
мова нафта/fumosit? я вам скажу, що prp зареєстрований GHIZMO я змінив + разів значення в залежності від навантаження прискорювача, але тиск turbo вів себе майже завжди однаково, на жаль....
я, я можу сказати вам, що ви не регулюється добре кран,я, змонтованих в різних подвійний регулюванням і їх я можу пристосуватися до 1.46-1.52 пік і 1.4-константа, не вдаючись у recovery,але їх таро перед монтажем на автомобіль з компресороммаленька хитрість, і щоб уникнути кинути дизель,але очі, що муфта передає відразу, а якщо не арматура
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
якщо від 1.5 пік ви падає до 1.0 означає, що у вас є пружини перепускного клапана занадто м'яка, якщо поміняти привід, montandone один з пружиною-й? міцний, ви будете мати пік більше, і різниця між піковою і постійної, менше, ніж тепер, розраховує, що, як правило, є 0,2 бар різниця між піковою і постійної, отже, якщо приведе його до вас 1,5 1,3 стійкий, що не мало, я б порадив вам зняти різні крани і зробити точних робіт, приймаючи вас час, необхідний