Que цей файл
Не ? ще, що оновлення ECU на питання .. В альфа-почали говорити, що c були замінити форсунки і всі 20 впускних і випускних клапанів.... Як тільки ви зміните карту і переписати, проблема, що стогонами і скаржився, що не ви ? pi? - ...вам Не залишається, що спробувати . Привіт
В
Проблема не виникає гарячий, але бенс? холодна.... Трохи fumosita білий при пуску і мінімальної танцюрист.... Що стосується motorizzazzione 2.4 210cv я радий, й досі ніколи важливі проблеми.....
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 24-05-2013 20:59
Ок, тільки ви можете мені пояснити, як це зробити або робите мене мати змінений файл від тебе, тому я намагаюся, якщо йде краще??
Сьогодні механік закрила рециркуляції з фланцем і zoppiccare і майже зникли
все, але диму холодної продовжує це робити x 1-2 хв. Потім передає їх.
Одна річ, в замку запалювання ви чуєте цокання тип форсунки зливу дизельного палива і механік думаєте, це пов'язано з форсунок. (100 000 км) Mahh!!! Знаю, як вирішити цю проблему....
? просто... Візьми файл з sw095 фінал..навантаження на ecm... і візьми свій файл ori-так ви де, як правило, помістіть файли mod. Потім, починаючи з карти педалі прокрутити і всі варіації 095 скопіюєте їх на ваш... коли закінчите, збережіть файл і написати .
Тоді, якщо не можете просто повернення в Сардинії я бачу, мінське
привіт lucatuning ось зміна робити що стосується проблем, відхилень в холод...
копіювання, а також кроком на карту, що ECM визначає в якості пари при пуску і спробувати, має піти дуже добре cos?, тоді, якщо c'? для ретушування ще дещо-що ви бачите, виходячи з ваших дорожніх випробувань.
Я дав приростів на основі досвіду, на мій двигун, коли зроблені всі випробування, ви побачите, якщо двигун має деякі коливання в об/temp особливих відхилень cos? ви можете уточнити карту, додавши ще якийсь момент в потрібній кривої.
![]()
Я готовий файл ce ви мені порадили.
Просто у мене є час, я спробую!!!
Будемо сподіватися, що так......
Вам з цим упоратися? знати, як іде!!!