Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 40

Обговорення: info alfa brera 2.4 210cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Мені потрібні тільки цифри hw і sw

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    lucatuning я підтверджую, що з півень v2 читати без проблем, я ніколи не читається v2, але півень v1 закону, близько 40 хвилин.

відсоток рециркуляції відпрацьованих газів, як описано, здається вірним, навіть якщо, очевидно, не означає, що функції насправді правильно в реальність?.

Для видалення egr не використовувати раз, краще зробити його за руку...якщо людина мапу вам на допомогу, виключити її правильно.

Тоді я так, а legendaryslave було б корисно також знати значення корекції всі 5 форсунок таким чином, щоб виключити їх несправність та prex диференціальної просто щоб зрозуміти якщо у вас проблеми з dpf, хоча ? мало ймовірно, що проблема пов'язана з ним.

НОВАЧОК L'avatar di lucatuning
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    lucatuning я підтверджую, що з півень v2 читати без проблем, я ніколи не читається v2, але півень v1 закону, близько 40 хвилин.

відсоток рециркуляції відпрацьованих газів, як описано, здається вірним, навіть якщо, очевидно, не означає, що функції насправді правильно в реальність?.

Для видалення egr не використовувати раз, краще зробити його за руку...якщо людина мапу вам на допомогу, виключити її правильно.

Тоді я так, а legendaryslave було б корисно також знати значення корекції всі 5 форсунок таким чином, щоб виключити їх несправність та prex диференціальної просто щоб зрозуміти якщо у вас проблеми з dpf, хоча ? мало ймовірно, що проблема пов'язана з ним.
    Ок, спасибі, просто механічно зробити? випробування, викликані механік і я читаю файл , то ми побачимо, що робити
    у merito.Poi, поясніть мені, як відключити egr manualmente.Neanche ecusafe виконує роботу правильно??

Citazione Спочатку Написав lucatuning Visualizza Messaggio
    Ок, спасибі, просто механічно зробити? випробування, викликані механік і я читаю файл , то ми побачимо, що робити
    у merito.Poi, поясніть мені, як відключити egr manualmente.Neanche ecusafe виконує роботу правильно??
    Вибачте, але я пишу з телефону
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 22-05-2013 23:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Отже, ecusafe тому defap регулярно, але нехай l засмічення на 1000%, але це нічого не змінює. C'? біт покласти і пломб. Я тепер сон поза домом послуги торн? серед десяти днів, але якщо ви говорите, то дані, які я просив, давайте вирішувати проблему, що твоя Брера.... Він і мій, і будьте впевнені, що не форсунки ne насос hp ne нічим іншим.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав oakley1 Visualizza Messaggio
    Отже, ecusafe тому defap регулярно, але нехай l засмічення на 1000%, але це нічого не змінює. C'? біт покласти і пломб. Я тепер сон поза домом послуги торн? серед десяти днів, але якщо ви говорите, то дані, які я просив, давайте вирішувати проблему, що твоя Брера.... Він і мій, і будьте впевнені, що не форсунки ne насос hp ne нічим іншим.
    Ок, дякую ,тільки я все, що потрібно місце
    цей файл.

Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    точно підтверджую, що говорили oakley1, ecusafe на що ecu працює добре для defap, що потрібно зробити це вручну було б набагато більше? комплекс, єдиний недолік ecusafe ? що залишає intasameno 1000% (тільки питання естетики, втім,...не створює проблем в машині).
    Виняток egr ? зручний для edc16c39, так що не варто їх з ecusafe або раз і ризикувати, що б порушити деякі біти з dtc....
    тільки що закачав карту я вам скажу, як діяти далі ;-)
    Спасибі Павлу і ( колеги на форумі) що і безкорисливість!!!
    ВІТАЮ ВСІХ І ПЕРСОНАЛУ!!!!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 22-05-2013 23:16

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Ок, дякую ,тільки я все, що потрібно місце
    цей файл.

Спасибі Павлу і ( колеги на форумі) що і безкорисливість!!!
    ВІТАЮ ВСІХ І ПЕРСОНАЛУ!!!!
    Я відновив файл brera орі. І це
    0281014459-10373927 - fiat 51820069.
    Файл я перевірив з одним в моєму розпорядженні і може бути застосована( CKS)
    Хтось Мені пу? допомогти??

Я в свій невеликий досвід ( не ne механік і навіть не експерт в електронному вигляді), я роблю це пристрасть)
    я думаю, що з-за проблем бути зробити не можна, слід замінити:
    1) оновлення файлу
    2) клапан системи рециркуляції ог з ладу, я брудний ( втім, як закрити в електронному вигляді ? фізично з фланцем)
    3) виправлення файлів на холодному двигуні ( не знаю, що чіпати)
    4) проблема fap, що не зможе регенерувати ( викликано
    карта вироблено близько 1 року назад, і тоді взята класична курив занадто
    і кожен раз запалив лампу fap ) і споживав
    поїзд шин в місяць
    5) чи це може бути метелик, яка і встановлена на
    у впускному колекторі.
    .
    Дякую заздалегідь, x співробітництва
    Lucatuning.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Я відновив файл brera орі. І це
    0281014459-10373927 - fiat 51820069.
    Файл я перевірив з одним в моєму розпорядженні і може бути застосована( CKS)
    Хтось Мені пу? допомогти??

Я в свій невеликий досвід ( не ne механік і навіть не експерт в електронному вигляді), я роблю це пристрасть)
    я думаю, що з-за проблем бути зробити не можна, слід замінити:
    1) оновлення файлу
    2) клапан системи рециркуляції ог з ладу, я брудний ( втім, як закрити в електронному вигляді ? фізично з фланцем)
    3) виправлення файлів на холодному двигуні ( не знаю, що чіпати)
    4) проблема fap, що не зможе регенерувати ( викликано
    карта вироблено близько 1 року назад, і тоді взята класична курив занадто
    і кожен раз запалив лампу fap ) і споживав
    поїзд шин в місяць
    5) чи це може бути метелик, яка і встановлена на
    у впускному колекторі.
    .
    Дякую заздалегідь, x співробітництва
    Lucatuning.
    на жаль, в 2.4, що ти, як інші ? р? нато погано...
    практично всі страждають від відхилень і мінімум непостійний гарячий, двигун кульгає... і т. д....

з хорошою налаштування, ви можете успішно видалити 90% проблем, які потерпають від....

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав oakley1 Visualizza Messaggio
    В
    Проблема не виникає гарячий, але бенс? холодна.... Трохи fumosita білий при пуску і мінімальної танцюрист.... Що стосується motorizzazzione 2.4 210cv я радий, й досі ніколи важливі проблеми.....
    Ок, тільки ви можете мені пояснити, як це зробити або робите мене мати змінений файл від тебе, тому я намагаюся, якщо йде краще??
    Сьогодні механік закрила рециркуляції з фланцем і zoppiccare і майже зникли
    все, але диму холодної продовжує це робити x 1-2 хв. Потім передає їх.
    Одна річ, в замку запалювання ви чуєте цокання тип форсунки зливу дизельного палива і механік думаєте, це пов'язано з форсунок. (100 000 км) Mahh!!! Знаю, як вирішити цю проблему....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    точно підтверджую, що говорили oakley1, ecusafe на що ecu працює добре для defap, що потрібно зробити це вручну було б набагато більше? комплекс, єдиний недолік ecusafe ? що залишає intasameno 1000% (тільки питання естетики, втім,...не створює проблем в машині).
    Виняток egr ? зручний для edc16c39, так що не варто їх з ecusafe або раз і ризикувати, що б порушити деякі біти з dtc....
    тільки що закачав карту я вам скажу, як діяти далі ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Кількість sw мені здається дивним. Завантажити карту на ecm і напишіть, що від. L hw я розумію

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •