Мені потрібні тільки цифри hw і sw
Мені потрібні тільки цифри hw і sw
lucatuning я підтверджую, що з півень v2 читати без проблем, я ніколи не читається v2, але півень v1 закону, близько 40 хвилин.
відсоток рециркуляції відпрацьованих газів, як описано, здається вірним, навіть якщо, очевидно, не означає, що функції насправді правильно в реальність?.
Для видалення egr не використовувати раз, краще зробити його за руку...якщо людина мапу вам на допомогу, виключити її правильно.
Тоді я так, а legendaryslave було б корисно також знати значення корекції всі 5 форсунок таким чином, щоб виключити їх несправність та prex диференціальної просто щоб зрозуміти якщо у вас проблеми з dpf, хоча ? мало ймовірно, що проблема пов'язана з ним.
Ок, спасибі, просто механічно зробити? випробування, викликані механік і я читаю файл , то ми побачимо, що робити
у merito.Poi, поясніть мені, як відключити egr manualmente.Neanche ecusafe виконує роботу правильно??
Вибачте, але я пишу з телефону![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 22-05-2013 23:15
Отже, ecusafe тому defap регулярно, але нехай l засмічення на 1000%, але це нічого не змінює. C'? біт покласти і пломб. Я тепер сон поза домом послуги торн? серед десяти днів, але якщо ви говорите, то дані, які я просив, давайте вирішувати проблему, що твоя Брера.... Він і мій, і будьте впевнені, що не форсунки ne насос hp ne нічим іншим.
Я відновив файл brera орі. І це
0281014459-10373927 - fiat 51820069.
Файл я перевірив з одним в моєму розпорядженні і може бути застосована( CKS)
Хтось Мені пу? допомогти??
Я в свій невеликий досвід ( не ne механік і навіть не експерт в електронному вигляді), я роблю це пристрасть)
я думаю, що з-за проблем бути зробити не можна, слід замінити:
1) оновлення файлу
2) клапан системи рециркуляції ог з ладу, я брудний ( втім, як закрити в електронному вигляді ? фізично з фланцем)
3) виправлення файлів на холодному двигуні ( не знаю, що чіпати)
4) проблема fap, що не зможе регенерувати ( викликано
карта вироблено близько 1 року назад, і тоді взята класична курив занадто
і кожен раз запалив лампу fap ) і споживав
поїзд шин в місяць![]()
5) чи це може бути метелик, яка і встановлена на
у впускному колекторі.
.
Дякую заздалегідь, x співробітництва
Lucatuning.
Ок, тільки ви можете мені пояснити, як це зробити або робите мене мати змінений файл від тебе, тому я намагаюся, якщо йде краще??
Сьогодні механік закрила рециркуляції з фланцем і zoppiccare і майже зникли
все, але диму холодної продовжує це робити x 1-2 хв. Потім передає їх.
Одна річ, в замку запалювання ви чуєте цокання тип форсунки зливу дизельного палива і механік думаєте, це пов'язано з форсунок. (100 000 км) Mahh!!! Знаю, як вирішити цю проблему....
точно підтверджую, що говорили oakley1, ecusafe на що ecu працює добре для defap, що потрібно зробити це вручну було б набагато більше? комплекс, єдиний недолік ecusafe ? що залишає intasameno 1000% (тільки питання естетики, втім,...не створює проблем в машині).
Виняток egr ? зручний для edc16c39, так що не варто їх з ecusafe або раз і ризикувати, що б порушити деякі біти з dtc....
тільки що закачав карту я вам скажу, як діяти далі ;-)
Кількість sw мені здається дивним. Завантажити карту на ecm і напишіть, що від. L hw я розумію