Стр. 6 з 12 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 115
    НОВАЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16
    А між список автомобілів перелічених я віддаю перевагу golf 1.9 TDI.. або leon 1.9 TDI.. Я знаю, машини mastine.. спортом.. і потужний.. і ще, якщо в якості обробки волію 147.. але анке все bmw 120D не погано.. мій механік з h? дуже гарна.. і тут я кажу чисел k f?!! :P
    Ваш рот знаходиться в товстій вашого двигуна!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    Хлопці, я хотів задати вам це опитування, яка по-вашому ? автомобіль, щоб розважити більше u хлопцем??

Alfa 147 mb
    Bmw 120D
    wolswagen Golf 1.9 або 2.0
    Audi a 3
    Seat Ibiza Fr або Cupra
    Seat Leon
    Fiat Stilo
    Fiat punto 1.9 jtd
    для кого ? звикли на задній привід на 120d ? топ, крім того, з тисячі євро між турбіною 330d, розвантаження і карту тягне з-лавина резюме, і пара. Хто хоче залишитися на передній привід, безумовно, Альфа JtdM

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Я не думаю, ke якого хочуть тисячі євро x веселитися xD...квадратних кілометрів найкращі тоді були alfa і bmw, але prestazionalmente ки, а краще 2?? я переконаний, ke двигуни jtd volanoooo!!!
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Ні, Ангел, мова, продуктивність дістатися va raffrontato у відповідності з бюджетом.. я-я-й? досвід 120d і в + випадках,
    близько 550 eur турбіни на 330d на baya я було, з 300 я зробив досягнення фланець і downpipe і є передовими навіть євро, щоб зробити кілька прямі трубки для зливу.
    Але gi? у початковій конфігурації, якщо ви хочете, щоб defap/dekat і карту, так і 120d, що альфа ви робите в будь-якому випадку йти від звіра.
    120-та альфа 2 авто антиподи, оригінальний 120d ? + сильний, але коли ви йдете в налаштування superiorit? між однією й іншою ? все побачити і всі змінні в грі, pressoch? 3 :
    1) той, хто тобі карту , 2) плавучість, що ти fatto3, ) ручка пілот

? дійсно, мови, нескінченність, де, на мою думку, потрібно вирішувати - я вважаю, що це - дуже soggettivit? емоційний і кількість? гроші від, сказати, щоб зробити свій вибір в топ.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    Ні, Ангел, мова, продуктивність дістатися va raffrontato у відповідності з бюджетом.. я-я-й? досвід 120d і в + випадках,
    близько 550 eur турбіни на 330d на baya я було, з 300 я зробив досягнення фланець і downpipe і є передовими навіть євро, щоб зробити кілька прямі трубки для зливу.
    Але gi? у початковій конфігурації, якщо ви хочете, щоб defap/dekat і карту, так і 120d, що альфа ви робите в будь-якому випадку йти від звіра.
    120-та альфа 2 авто антиподи, оригінальний 120d ? + сильний, але коли ви йдете в налаштування superiorit? між однією й іншою ? все побачити і всі змінні в грі, pressoch? 3 :
    1) той, хто тобі карту , 2) плавучість, що ти fatto3, ) ручка пілот

? дійсно, мови, нескінченність, де, на мою думку, потрібно вирішувати - я вважаю, що це - дуже soggettivit? емоційний і кількість? гроші від, сказати, щоб зробити свій вибір в топ.
    Отже, ви хочете сказати, k оригінальний 120d мають більше продуктивності альфа..?! Змініть альфа стають вище??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    Я не думаю, ke якого хочуть тисячі євро x веселитися xD...квадратних кілометрів найкращі тоді були alfa і bmw, але prestazionalmente ки, а краще 2?? я переконаний, ke двигуни jtd volanoooo!!!
    Maa.... Я з А3 я не відчуваю себе нижче, ніж Альфа, навіть мій друг з джульєтта стверджує, що моя А3 ? pi? енергійний, ніж його джульєтта.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    16
    Шорсткий! Xk ваш і igniettore насос.. І см ви знаєте, sn pi? агресивних.. Але, змінивши добре jtdm результати, я думаю, не більше..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав Fedex Visualizza Messaggio
    Maa.... Я з А3 я не відчуваю себе нижче, ніж Альфа, навіть мій друг з джульєтта стверджує, що моя А3 ? pi? енергійний, ніж його джульєтта.

Велика машина, у мене теж в сім'ї і зіставити soft ? приємно. Єдине, якщо ви хочете витягнути нас багато резюме і змусити її конкурувати в надійності? з 120d або jtm альфа зіставлені потрібно міняти турбіну, її оригінал ? всі sottodimensionata і ламається в найкоротші терміни.. ( на мою вони вже є? на третій турбіни, і я повинен, отже, calmarne робочий тиск повітря )
    В оригіналі після 3500 оборотів, щоб не зробити її зламати будинок має значення близько 0,8 бар..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав Albertolnd Visualizza Messaggio
    Шорсткий! Xk ваш і igniettore насос.. І см ви знаєте, sn pi? агресивних.. Але, змінивши добре jtdm результати, я думаю, не більше..
    Чесно кажучи, я постійно підніматися на машинах з "оригінальні".
    X Денні
    ви, я чув, турбіни слабкі.
    Але замість того, скажи мені, ( OT), але в моїй турбіни не проходить масло в двигуні? Вам цікаво, що є? чому? мій друг, з 320, подрібнені турбіна на 150К Км гарний білий дим і його пап? е? факт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Всі турбокомпресора змащуються маслом, вистачило б його на 10 секунд і привіт турбіна..
    я уникаю сказати, скільки може бути причин поломки, чому? gi? зараз ot

Стр. 6 з 12 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •