Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Raga, але, якщо вони змінені odometroi км, чи є спосіб дізнатися це?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав hyrosat Visualizza Messaggio
    Raga, але, якщо вони змінені odometroi км, чи є спосіб дізнатися це?
    якщо їх я, зрозуміло, з обладнанням наса, то дізнайтеся, якщо робота ? зробив, як ви повинні, немає можливості
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    увагу на те, що ви говорите ce закон, який говорить ясно, іди в кримінальну!
    потім для мови, що навіть наса не бачить км і все підробка, виробників abs бачать параметри на блок управління abs і блок управління, який зчитує км з допомогою датчиків), що навіть в будинок матері (автомобільної) і дозвіл не кажучи вже про вас і мене з різними діагноз орі і не
    я бачив, що я отримав, щоб подивитися на досвід на автомобіль, аварій не було запиту від прокурора частин додано: майстерня,будинок матері і виробник антиблокувальна система (автомобіль і закінчилася в укіс і ce втік майже мертвий, який зробив скарги, судова бо стверджував, що автомобіль не frenava)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав прогрес Visualizza Messaggio
    зробіть перевірте журнал на linkentry але, в принципі, не оцінка їх ніколи ніхто не купони на сиги, але подивитися хоча б км в гарантійні і дати, і зробіть порівняння
    потім ce той факт, що якщо, може бути, автомобіль зробив всі маршрути короткі і, як ми знаємо, з-за dpf погіршує масло, можливо, вони скинути ще раз, так і деградації, що service
    останнє, що часто на нові автомобілі я бачу, вже лічильник service, в 3 діях, і, по мені, скидаються ще раз на склад або дилерів для запуску служби в kmetraggio доставки автомобіля клієнту,то, можливо, зараз ви опинитеся з більш' service зроблені
    Згоден повністю
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ах, ок, зрозумів, хоча мій, на щастя, не має dpf

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    ось чому і була defappata але в минулому воно було!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    mandamela в лічку мені і я буду знати... управління, в принципі, історія автомобіля, і давайте подивимося, якщо ми прийшли до км

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    він? але насправді? як ви бачите? як я можу побачити, якщо ? була defappata, під я не помітив ніяких dpf.
    Я знав, що euro4 були без dpf, а потім я був неправий?

Також у fiat ecu scan, однак, не змушує мене робити жоден з варіантів, які включають в dpf, як якщо gi? фес знає що ? без dpf, як пу? бути?

але від оригінальної карті, що я виклав в іншому пості ви можете побачити, якщо мій автомобіль був dpf?

прогрес у вас є коробка pm повній ви можете звільнити трохи?

хлопці, але цей голос, який говорить: відстань від останнього 97800km, що означає, по-вашому?
    Cio? якщо fiat riculta, що зробили скидання на 30000km потім 62000km і тоді я брав що було 97000km і я подумав, що у fiat в 98000km в результаті скидання в 98000km, зараз він 119288km, що означає, що запис по-вашому?

хлопці, те, що ви думаєте?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 21:40

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    все що ви можете? з'ясувати, якщо ви хочете бути впевнені, перейти від одного, що ремонт одометрів, і якщо ? чесний ви dir? якщо хтось поклав нам руки? як правило, мають тенденцію покривати, а в тому авто, якщо демонтувати картину ми бачимо, якщо є зварні шви дивні, для отримання роз'яснень, вам потрібно Nyo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Ну і даремно-l один legend ви без проблем з роботи!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •