Raga, але, якщо вони змінені odometroi км, чи є спосіб дізнатися це?
Raga, але, якщо вони змінені odometroi км, чи є спосіб дізнатися це?
увагу на те, що ви говорите ce закон, який говорить ясно, іди в кримінальну!
потім для мови, що навіть наса не бачить км і все підробка, виробників abs бачать параметри на блок управління abs і блок управління, який зчитує км з допомогою датчиків), що навіть в будинок матері (автомобільної) і дозвіл не кажучи вже про вас і мене з різними діагноз орі і не
я бачив, що я отримав, щоб подивитися на досвід на автомобіль, аварій не було запиту від прокурора частин додано: майстерня,будинок матері і виробник антиблокувальна система (автомобіль і закінчилася в укіс і ce втік майже мертвий, який зробив скарги, судова бо стверджував, що автомобіль не frenava)
ах, ок, зрозумів, хоча мій, на щастя, не має dpf![]()
ось чому і була defappata але в минулому воно було!
mandamela в лічку мені і я буду знати... управління, в принципі, історія автомобіля, і давайте подивимося, якщо ми прийшли до км
він? але насправді? як ви бачите? як я можу побачити, якщо ? була defappata, під я не помітив ніяких dpf.
Я знав, що euro4 були без dpf, а потім я був неправий?
Також у fiat ecu scan, однак, не змушує мене робити жоден з варіантів, які включають в dpf, як якщо gi? фес знає що ? без dpf, як пу? бути?
але від оригінальної карті, що я виклав в іншому пості ви можете побачити, якщо мій автомобіль був dpf?
прогрес у вас є коробка pm повній ви можете звільнити трохи?
хлопці, але цей голос, який говорить: відстань від останнього 97800km, що означає, по-вашому?
Cio? якщо fiat riculta, що зробили скидання на 30000km потім 62000km і тоді я брав що було 97000km і я подумав, що у fiat в 98000km в результаті скидання в 98000km, зараз він 119288km, що означає, що запис по-вашому?
хлопці, те, що ви думаєте?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 21:40
все що ви можете? з'ясувати, якщо ви хочете бути впевнені, перейти від одного, що ремонт одометрів, і якщо ? чесний ви dir? якщо хтось поклав нам руки? як правило, мають тенденцію покривати, а в тому авто, якщо демонтувати картину ми бачимо, якщо є зварні шви дивні, для отримання роз'яснень, вам потрібно Nyo
Ну і даремно-l один legend ви без проблем з роботи!!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)