Проблему вирішено з картою легкі, він відчував себе трохи пара, ще й не курив, як мінімум, diciammo, який йшов недалеко, але клієнт скаржився, чому? він говорив, що витрата палива не були покращені, ви знаєте, як клієнтів лише б не платити......
Проблему вирішено з картою легкі, він відчував себе трохи пара, ще й не курив, як мінімум, diciammo, який йшов недалеко, але клієнт скаржився, чому? він говорив, що витрата палива не були покращені, ви знаєте, як клієнтів лише б не платити......
heehehhe розумію тебе ;) вони завжди роблять cos?, але що ? один їх дефіциту
дякую, але я мав на увазі в titanium?
чет я croma з код помилка p2004 я розібрали колекціонери і я очищені все чому? була бійня, машина має тільки 60000 км, перш, ніж я давав l помилка p2004 , p2013 і те, клапана egr, я зробив діагностику включити, щоб побачити, якщо клапани метелик працювали і все ок , то я бачив, що egr залишалася відкритою, і я думав, що він забруднив весь колектор.
розібрав колектор чистий, всі клапани працювали все добре, і я зібрав.
зараз... повертається клієнту з проблемами strattonamenti від 1600 обертів до 2500 оборотів і індикатор двигуна, що ви ? горить час ( коли він був на шосе ) і помилка p2004 .
зроблена діагностика включити ще й клапани працюють добре, може бути, що зачаровують навіть зараз, що ? все чисто?
може бути заслінка з приводом, електронної пошти у монте впускного колектора . пошта значення
ви також можете спробувати тимчасово закрити egr з аркуш і спробувати машини, щоб подивитися, як він себе веде .
крім того, я мав ті ж проблеми, я видалив метеликів і у мене не було більше проблем.
Наводжу досвід родича, Croma 150.
Він намагався зробити це видалити механічно через карту, так і фізично, ці знамениті "valvoline", мав проблеми на одній з них.
БЕЗ інших змін у продуктивності від того, що я знаю (в тому сенсі, що карту НЕ було змін у даному напрямку для його вибору та волі?, я знаю, що ? дивно, але боїться зіпсувати двигун, робить багато км і використовує автомобіль для роботи)
Добре, в свою диктує показало МЕНШЕ, стрілянина на малих обертах і під час зйомки, особливо з авто заряд, і в гору.
Дав це зробити, виправити, наскільки пошкоджений і відновлення клапанів, як у джерелі (холдинг закритий тільки EGR)
Тепер ? знову задоволений (в очікуванні risucire змусити його зіставити автомобіль...)