Стр. 8 з 23 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Проблему вирішено з картою легкі, він відчував себе трохи пара, ще й не курив, як мінімум, diciammo, який йшов недалеко, але клієнт скаржився, чому? він говорив, що витрата палива не були покращені, ви знаєте, як клієнтів лише б не платити......

garret
    Guest
    heehehhe розумію тебе ;) вони завжди роблять cos?, але що ? один їх дефіциту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    я хотів би знати, люб'язно, якщо я можу бачити екран
    ось

2013-05-18_105348.jpg

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    дякую, але я мав на увазі в titanium?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    heehehhe розумію тебе ;) вони завжди роблять cos?, але що ? один їх дефіциту
    І вже,але я, прийнявши новий метод, ви хочете, мод. добре, спочатку платите, а потім ти мені, що ти думаєш, гаррет??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    чет я croma з код помилка p2004 я розібрали колекціонери і я очищені все чому? була бійня, машина має тільки 60000 км, перш, ніж я давав l помилка p2004 , p2013 і те, клапана egr, я зробив діагностику включити, щоб побачити, якщо клапани метелик працювали і все ок , то я бачив, що egr залишалася відкритою, і я думав, що він забруднив весь колектор.
    розібрав колектор чистий, всі клапани працювали все добре, і я зібрав.
    зараз... повертається клієнту з проблемами strattonamenti від 1600 обертів до 2500 оборотів і індикатор двигуна, що ви ? горить час ( коли він був на шосе ) і помилка p2004 .
    зроблена діагностика включити ще й клапани працюють добре, може бути, що зачаровують навіть зараз, що ? все чисто?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    може бути заслінка з приводом, електронної пошти у монте впускного колектора . пошта значення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    ви також можете спробувати тимчасово закрити egr з аркуш і спробувати машини, щоб подивитися, як він себе веде .

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    крім того, я мав ті ж проблеми, я видалив метеликів і у мене не було більше проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Наводжу досвід родича, Croma 150.
    Він намагався зробити це видалити механічно через карту, так і фізично, ці знамениті "valvoline", мав проблеми на одній з них.
    БЕЗ інших змін у продуктивності від того, що я знаю (в тому сенсі, що карту НЕ було змін у даному напрямку для його вибору та волі?, я знаю, що ? дивно, але боїться зіпсувати двигун, робить багато км і використовує автомобіль для роботи)
    Добре, в свою диктує показало МЕНШЕ, стрілянина на малих обертах і під час зйомки, особливо з авто заряд, і в гору.
    Дав це зробити, виправити, наскільки пошкоджений і відновлення клапанів, як у джерелі (холдинг закритий тільки EGR)
    Тепер ? знову задоволений (в очікуванні risucire змусити його зіставити автомобіль...)

Стр. 8 з 23 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •