Спасибі, буду знати, якщо була корисною
Ви намагалися побачити мій мод. ? принаймні, зрозуміти, якщо те, що я зробив добре !
вид мод, ще не ми, 1760 бар на rail занадто багато, і ні за чим не потрібні, а не приходить є біт обмеження у 1700, то ви впевнені, що карту педаль від себе зміненої, так і той, який використовує ваша машина, я не працює інтернет, всі бійці, все-таки, а так не ти не прав, в тому числі брейк-пойнт, карта час для зміни часу, ми, може бути, я бачив peggo, карта copnversione iq, що називається "кількість палива впорскується" ? марно чіпати, якщо цього не зробити мод, де відрізки обмежувачі дизель, а обману ще ecu, що вже немає, ми нічого не розуміє.
Так що тепер ми вирушаємо градусів, правити всі карти педаль, щоб дати від 2250 до 4500 об одну і ту ж пару, нехай pedere відсотки, кажу, педаль 100%, то за останні 4 осі, осі prededenti спробуйте поекспериментувати з кроком і подивіться ті, які вам подобаються більше, як чутливість педалі для вашого стилю водіння.
карту скидання пари, звичайно, вище на карту педаль на відповідні значення, в іншому випадку вам не потрібно нічого
карту час, частини з 50mm3 і 600bar ? збільшується від 10 до max 12%, щоб не піти і змінити йому anticipicosi введіть близько 87mm3 дизельного палива, якщо його запит 80mm3, то evolvendoci ми могли б очікувати, і навіть більше, але поки почнемо так, краще мало, але добре
turbo, збільшує всю карту 100 пунктів, обмежувачі, якщо вони перевищують максимальне значення досягнуто не чіпати їх
rail, я пропоную вам працювати на rail не до 1750 оборотів, бо насос високого тиску mabgia коней, тим більше тиск, вимагати більше споживає потужності розсіюється, портів, 40-50mm3, до я не думаю, що служниця погоджується тримати його в грі зараз, tando для готовності до низьких і середніх навантажень і режимів, ми працювали на карту педаль, збільшує макс 5-6%, що відповідає значенню на 1600bar в 1680-1700 бар, не більше, що не потрібно, навіть можна спробувати з rail-орі, подивіться ви, як ви знаходитесь краще, особисто я завжди ношу в 1680 1700 бар, обмежувачі aumentali в таблиці, як на головній карті, вам не потрібні інші карти, на додаток до тих, що показані на водіїв у частині обмежувачі дизель, але цей мод, на час, що ви робите, не потрібно їх змінювати.
сподіваюся це стан авто і більше нічого, що ви зрозуміли, що ці поради, тому що якщо вони їх виконання, не зрозумівши чому, то відповідь, не ? подається![]()
Привіт , я зробив зміни, які я говорив, я сподіваюся, зрозумів !
Докладаю як mod ver.2, що орі .
Я хотів запитати ще щось, карти fumosit? не йдуть ретушшю ?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 23-05-2013 до 22:24
Завтра я дивлюся, для карт кисню є обмежувачами дизельне паливо в залежності від всмоктуваного повітря, змінюючи tinj ( карта-тактний дизель) ? зміни без сенсу
Я розумію, тому, якщо змінюється час дизель не потрібно чіпати лямбда ! Принаймні, що не збираюся працювати на авансові платежі, так ?
Ні, не існує ви праві, є 2 способи підключити, або обману ЕБУ, кажучи йому, що ін'єкційна 80mm3 дизельного палива та істини? ne введіть ї? збільшуючи час, або збільшується тільки карти педаль, знайшовши обмежувачі дизель з драйвера і, інформуючи ECU cheiiniettiva-й? дизель. Ви imbroiando ЕКЮ зараз, тому було б см марно йти в toxxare обмежувач, якщо значення змінені, ебу ВИКОРИСТОВУЄ їх вже
посилання видалена
це ? справу? дизельне паливо, максимальна, який вводить по-справжньому без обману часів.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 23-05-2013 до 22:25