Сторінка 7 з 23 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    Citazione Спочатку Написав hyrosat Visualizza Messaggio
    тобі, що дефект був машина точно? seghettava на поступове прискорення і поштовх від 2800rpm ненормальна? чому? ці я знаю, симптоми моєї машини, якщо ви подивитеся кілька постів назад, ви побачите компоненти, які я змінив, і ви говорите-й? діагноз не змушує мене робити сьогодні я побачив, що не змушує мене робити реалізації регулятора тиску дизельного палива (що має бути те, що йде на насос дизельного палива), але цей шматок я замінив минулого тижня

mih mah?

привіт і Ласкаво просимо
    дякуємо за ласкаво просимо ..імпульс, мені, ок? trafilava масло, і я виробляв цей шум, металевий від 1000/1300rpm..інше немає симптомів, перерахованих вами,то мені шкода тобі говорити про це, але я думаю, проблема десь в іншому місці!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    хлопчики, я кидаю їх...випадку може бути датчик витрати повітря відповідача?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    може, але в моєму випадку я пробував навіть інший, а потім діагноз, як значення маси повітря вимірюється та об'єктив знаходяться

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    я хотів би знати, люб'язно, якщо я можу бачити екран

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    я вам studierei трохи гідродинаміки, перш ніж робити певні заяви!
    не поставити їх, у разі, виконують точні і корисні для двигуна cos? як і всі користувач.
    те, що ви б зняті і як радий, що не дозволяє? можемо сказати, дисертація на роботу або утиліти? якщо не avvallate від тестів, не вірите?

не се л я з вами, це ясно, але я не згоден на дезінформації (в даному конкретному випадку)

не в образу.
    Згоден повністю alice , якщо є причина, то буде", єдина проблема, і не мало, і їх розпад, може їх в інший матеріал, може бути, міцніше, не знаю,
    однак dovvrebbero знайти якесь рішення більш надійно.

garret
    Guest
    рішення, яке знайшли для пізніх моделях ? їх видалення, мабуть, було єдине можливе рішення, проект ідеального в цьому світі не існує, навіть інженери не помиляються, і те, що мама, bmw не зробив жодної офіційної скарги на цю проблему, говорить про спекуляції для цілей чистого прибутку на запасні частини, а потім кожен з них ? ****** думати так, як вважає за потрібне

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    рішення, яке знайшли для пізніх моделях ? їх видалення, мабуть, було єдине можливе рішення, проект ідеального в цьому світі не існує, навіть інженери не помиляються, і те, що мама, bmw не зробив жодної офіційної скарги на цю проблему, говорить про спекуляції для цілей чистого прибутку на запасні частини, а потім кожен з них ? ****** думати так, як вважає за потрібне
    І правда, що BMW не зробив нічого, але мама Fiat зробив так само

garret
    Guest
    факт ? що деякі не розуміють, комерційні стратегії, які вони за ці недоліки, у деяких випадках ці частини cagionevoli встановлюються спеціально для того, щоб залучити клієнта на заміну led zeppelin з його заробітку для дилерів, і дому матері, і той факт, що ці недоліки не були, йдуть заклики офіцерів, говорить про багатьох речах

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Я думаю, що проект клапанів, так само добре, як я сказав раніше, на повідомлення n*65, повинні, звичайно, змінити її в кращу сторону, я скажу вам, чому? я опинився на BMW320d 150hp,
    зверніться, рушайте swirl car виникали у вас на низьких оборотах трохи лінь, і споживав трохи більше, його чорний дим вихлопних газів, а також до мінімуму.

garret
    Guest
    запустивши карту в doc вирішує все найкращим чином, мій споживав менше, і було більше? налаштувати на низьких обертах, я кажу 3000, що, можливо, поведінка відрізняється від 2000, я виконував ту ж задачу в іншому, який має bmw 320d, як ваша, але калі і недоліків, згадані вами , не представлені

Сторінка 7 з 23 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •