Стр. 25 з 42 PrimaПеред ... 15232425262735 ... ОстаннєUltima
Результати від 241 до 250 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    як я пишу завжди рано, коли ? необхідно перемикати навіть масово, тоді ви повинні побачити понад певної межі продуктивність падає, на мій jtd це значення я попередив, приблизно в 27? *4000rpm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    що ви говорите, сандро будуть небезпечні? я хочу їх спробувати, щоб побачити, якщо дійсно машина змінює на надання краще, я не повинен колоти нічого не треба

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    що ви говорите, сандро будуть небезпечні? я хочу їх спробувати, щоб побачити, якщо дійсно машина змінює на надання краще, я не повинен колоти нічого не треба
    ви бачили авансові платежі з 159 2.0 170cv? перегляньте їх, якщо ви розумієте, і розумієте, що 27? є балаканина... все одно їх не почуєте в підвищення продуктивності, але і зменшення диму і температури двигуна, які піднімаються набагато менше.

garret
    Guest
    tidus ці ласощі, особливо корисні капуста, дуже добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ні я не бачив, зараз шукаю, але як тягне їх авансів 170? дійсно виходить за межі навіть 27?? потім ви говорите мені, що в будь-якому випадку я можу спробувати їх без ризику ці розраховуються від мене comunquen сандро?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я повертаю в даний час з 26? *4000rpm... і 170 прибувають *40?, навіть якщо c'? обмежувач, який блокує їх, 33

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ок, тоді я іду тихо, потім ми говоримо, це і базової карти, у відповідності з досвідом водіння, якщо необхідно ritocchero

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я appllicato карту досягнень, їх я accortop що курив як труба! тоді я зрозумів, prex turbo, що він вперше піки 1.55 всього в 1.3 бар і конференц-повільно, ось чому я слиною теж було ін'єкції довгий, який закінчувався в зливний і подає турбіна, в даний час ці досягнень не робить і не надходить достатньо повітря, і я курить, тепер я видалив карту turbo приводу moddata, тому що я слиною теж турбо і дурень, по-твоєму ? правильне міркування сандро?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    я appllicato карту досягнень, їх я accortop що курив як труба! тоді я зрозумів, prex turbo, що він вперше піки 1.55 всього в 1.3 бар і конференц-повільно, ось чому я слиною теж було ін'єкції довгий, який закінчувався в зливний і подає турбіна, в даний час ці досягнень не робить і не надходить достатньо повітря, і я курить, тепер я видалив карту turbo приводу moddata, тому що я слиною теж турбо і дурень, по-твоєму ? правильне міркування сандро?
    якщо ви не заперечуєте, я відповім я.
    Мова, що якщо введіть пі? у вас є обсяг вихлопних газів більше, тому для turbo повертає і штовхає pi? ? правильно. ? я не думаю, що ті аванси, які впливають на тиск, не турбо. На виступі диму, а я думаю, що зараз ви палите по 2 причинам. Або чому? тиск турбо ? pi? низький бен 0,2 бар або чому? ви дали занадто рано.
    Якщо ricodi, коли дизеля були старі насоси вакуумні роторно-гвинтові онлайн або, якщо anticipavi занадто обертання насоса, курив...... тобі висновки!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тепер, здається, знайшли компроміс-добре, я не пішов за 4.5 градусів, і я також працював в 3d, щоб мати уявлення про linearita карти, на прикріплений файл sx карту заздалегідь, оригінал, то праворуч перероблено
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Стр. 25 з 42 PrimaПеред ... 15232425262735 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •