Сторінка 8 з 14 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 з 137
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    тоді мені сказали те ж саме, що говорите ви, cio? тиск насоса в баку ? завжди 3 бар константи....правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я знаю, що тут ви пишете дуже багато, і ви concluede мало.

Якщо ви не почнете робити якісь випробування і не вийти, навіть, чому? 100 людей кажуть, що вони 100 різних речей. Ви повинні почати з однієї сторони і йти вперед...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я знаю, що тут ви пишете дуже багато, і ви concluede мало.

Якщо ви не почнете робити якісь випробування і не вийти, навіть, чому? 100 людей кажуть, що вони 100 різних речей. Ви повинні почати з однієї сторони і йти вперед...
    я також знаю,..... він робить все, диму і вогню не "не слухайте l один" хоче свій шматок пирога і з'їсти його!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    щоб зробити висновок, я повинен знайти час. Gi? у ці вихідні зміниться? фільтр дизельного палива і вихованням? добавка, то план слід вчинити з іншими доказами.
    Те, що не ви ? воно трапляється ? якщо насос в баку має завжди постійний тиск 3 бар або при збільшенні акселератора, крім насоса HP також насос, в баку підвищується тиск?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ми говоримо, що пост не має сенсу продовжувати, якщо раніше ви не робите фізичні випробування, в іншому випадку я змушений закрити, так як ми 8 сторінок і все ще не зробив нічого, якщо не писати-писати і писати, то люди втомилися і хочуть більше втрутитися, щоб допомогти вам.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Хлопці...підкажіть, а...загальна проблема, навіть для мого "браво" ...я написав карту (досі я тільки з egr закритий)...зіставляється залишивши rail ОРИГІНАЛЬНИЙ...факти часів 100mm3...accelero 4..кт...пошкодження...діагноз ?P0091...проклята насос..або форсунки...я не пробував робити діагностику в управлінні...з prex об'єктивної і prex вимірюється...але я боюся, gi? для насоса і форсунок перевірити ...(навіть гк? у prail ? ori, ймовірно, з часом, більш довгі не ce afa тримати...)...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Успіх з альфа 159, 150 л. с., то ж помилка в діагнозі. Замінити насос високого тиску( проблема давав, навіть один раз переписати l ori)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав oakley1 Visualizza Messaggio
    Успіх з альфа 159, 150 л. с., то ж помилка в діагнозі. Замінити насос високого тиску( проблема давав, навіть один раз переписати l ori)
    та я боюся, що ви злочинець-ви, знаєте..., xk? у prex rail ? власний оригінальний..., ймовірно, не може стояти за часи...датчик зауважує невідповідність між метою/вимірюється...і йде у відмову...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    У 159, про яку я говорив господар сказав мені, що насос всередині було досить зруйнована. Подивитися трохи

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хлопці...підкажіть, а...загальна проблема, навіть для мого "браво" ...я написав карту (досі я тільки з egr закритий)...зіставляється залишивши rail ОРИГІНАЛЬНИЙ...факти часів 100mm3...accelero 4..кт...пошкодження...діагноз ?P0091...проклята насос..або форсунки...я не пробував робити діагностику в управлінні...з prex об'єктивної і prex вимірюється...але я боюся, gi? для насоса і форсунок перевірити ...(навіть гк? у prail ? ori, ймовірно, з часом, більш довгі не ce afa тримати...)...

але з оригінальною картою у вас відмова?

Сторінка 8 з 14 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •