тоді мені сказали те ж саме, що говорите ви, cio? тиск насоса в баку ? завжди 3 бар константи....правильно?
тоді мені сказали те ж саме, що говорите ви, cio? тиск насоса в баку ? завжди 3 бар константи....правильно?
Я знаю, що тут ви пишете дуже багато, і ви concluede мало.
Якщо ви не почнете робити якісь випробування і не вийти, навіть, чому? 100 людей кажуть, що вони 100 різних речей. Ви повинні почати з однієї сторони і йти вперед...
щоб зробити висновок, я повинен знайти час. Gi? у ці вихідні зміниться? фільтр дизельного палива і вихованням? добавка, то план слід вчинити з іншими доказами.
Те, що не ви ? воно трапляється ? якщо насос в баку має завжди постійний тиск 3 бар або при збільшенні акселератора, крім насоса HP також насос, в баку підвищується тиск?
ми говоримо, що пост не має сенсу продовжувати, якщо раніше ви не робите фізичні випробування, в іншому випадку я змушений закрити, так як ми 8 сторінок і все ще не зробив нічого, якщо не писати-писати і писати, то люди втомилися і хочуть більше втрутитися, щоб допомогти вам.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Хлопці...підкажіть, а...загальна проблема, навіть для мого "браво" ...я написав карту (досі я тільки з egr закритий)...зіставляється залишивши rail ОРИГІНАЛЬНИЙ...факти часів 100mm3...accelero 4..кт...пошкодження...діагноз ?P0091...проклята насос..або форсунки...я не пробував робити діагностику в управлінні...з prex об'єктивної і prex вимірюється...але я боюся, gi? для насоса і форсунок перевірити ...(навіть гк? у prail ? ori, ймовірно, з часом, більш довгі не ce afa тримати...)...
Успіх з альфа 159, 150 л. с., то ж помилка в діагнозі. Замінити насос високого тиску( проблема давав, навіть один раз переписати l ori)
У 159, про яку я говорив господар сказав мені, що насос всередині було досить зруйнована. Подивитися трохи