Результати 1-2 з 2

Обговорення: Погляд на 1.9 tdi

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221

Погляд на 1.9 tdi

Я заявляю, що ? простий експеримент на Толедо мого брата, що в кінці червня буде? прес для примус обмеження et?.
    Карту, що я зробив в машині ? тварина, будь марш закінчується на 6000 об / хв приблизно, і навіть fumosit?, бачив, як штовхає ? ще прийнятно.
    Єдиний недолік ? що якщо я кидаю вже? прискорювач таблетка " в упор" відчуває себе чистого різання близько 3000 оборотів ніби відключається.
    Я просто хотів вашу думку про те, де, можливо, я помиляюся ( я використовував ecm titan..) і поради, щоб зробити її піти добре чи краще, і видалити дратує різання.

Зупиняється, інші приміщення: не я повинен враховувати це надійно, але я повинен rottamarla і закінчити з-леоне в останні кілька днів, що залишаються, так немає paternali на зчеплення, на маховику, на турбіну, яка спалахує, і т. д... також оез, де я розмістив, я думаю, правильний
    Я не можу завантажити файли, для яких тільки поради. спасибі тим, хто выст? співпраця або фарсі 4 сміх разом.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Файл переробляти.
    Limitattore функція turbo атмосферного тиску, обмежувачі крутного моменту, туто переробляти.
    Не modificatto одне значення обмежувача turbo (single value boost limiter) для cuanto автомобіль не sobrepassa значення turbo maximo оригінал (950 мб).
    Щоб закінчити, une проблема з voltajio в насос rotattiva, sobrepassat межа 4,8 v, для цього розрізу.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •