Стр. 24 із 42 PrimaПеред ... 14222324252634 ... ОстаннєUltima
Результати 231 240 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    liqui moly тому щось подібне, але я знаю хлопців, які мали проблеми з насоса і форсунок, чому? ? дуже агресивно і без елементів, мастильних матеріалів, я використовую diesel kleen в powerservice і я від бога, fumosit? зменшується витрата палива і підвищити продуктивність

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    коли я поставлю blue дизель ситуації і різні, форсунки 1 і 3 + - 2.5 градусів форсунки 3 і 4 0.8-0.7, не більше старі, 3.5-3.8? тільки на інжектор 3,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    tidus бачив, зусилля, які ви введені здійснити цю карту, і ваші перші думки роблю висновок, що він прийшов прямо гарна робота...шкода, що я не все ще спосіб побачити всі вкладення, щоб зрозуміти, як ви працювали.
    що ви скажете мені, витрата палива порівняно з орі?
    вдалося зменшити при повільному русі з постійною та/або в інтернеті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    при повільному русі постійно поліпшуються, в місті приблизно рівні, на шосе я майже 2км більше літр з круїз активний, карту, з якої ви мені допомогли ? дуже схожий на цей, як метод роботи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Final fantasy x...xk? намагаюся не їсти p? у magigas?ви зробили тест dell масло 4т?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    привіт! маріо!!! я купив його вчора!! але я повинен покласти не менше 30 літрів gaslio, я просто поставлю їх завтра, що я йду від дружини! або взяв castrol 4t fullsint

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці люб'язно, не підемо за тему спасибі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

garret
    Guest
    pardon данило rinetriamo відразу в темі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Scuate моя вина

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    оновлення: я зробив сина exel для розрахунку авансових платежів, крім тих, які вже зроблені, і відповідно у відповідності з картою, до 100mm3, фактично не торкаючись досягнень ми знаходимо час вприскування в градусах за 100 us, яка йде більше 10? вмт на багато клітин, щоб привести все у градусів більше після вмт порівняно з 80-70-60mm3 але ціну я штовхнув з авансів до 5?, бо деякі ін'єкції, приходять до esserwe довжиною до 32? до 4500 оборотів, і в 29 до 4000 оборотів. додаю файл зображення diove ви можете бачити зліва в першій таблиці, яка відображає тиску в магістралі rail, що використовуються у відповідності з числом обертів запитом дизель розраховується від мене у відповідності з картою тиску в рампі, ? очевидно, наближається з міркувань розрахунку, відповідно до прикладеної до часу, відповідні кожному тиску в рампі tot обертів в залежності від попиту на дизельне паливо, зроблено мною, щоб зрозуміти, скільки часу залишається відкритим інжектор у те число обертів і необхідної дизельного палива, потім третя таблиця показує розрахунок часу життя ін'єкції (в градусах) можна було розрахувати авансові платежі, у четвертій таблиці, є авансові платежі, які я перераховується, п'ятої таблиці ? часу, в градусах уприскування після вмт з допомогою заздалегідь розраховується на першій таблиці, ввівши значення заздалегідь цю таблицю, змінює свої значення в реальному часі. може бути занадто багато, ті 5 градусів, або, ймовірно, служать тому, що 60mm3 де anticpi ті ж, що і в 70mm3, отже, авансові платежі максимумів в таблиці орі я збільшив попит на дизельне паливо майже на 8'% від 60 до 100mm3 на мене, там може стояти. додаю таблицю, Описані вище, та і екран карту з авансів, зазначені кроком, значення на червоний на break point-це ті, break point нерухомість, видані на мод, бо він йде aleggere ті, ori, вихідні значення для 80 і 100-ті, що на карту ori показує, як на 60-70 мм3.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Стр. 24 із 42 PrimaПеред ... 14222324252634 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •