Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    6

поради при покупці нової сцени для carprog подушка безпеки Подушка безпеки...Universal Repair v1.5 іммо..

привіт друзі, я повинен купити програму для скидання ебу подушок безпеки..зокрема autoliv....який купити...я б порадив carprog але варто трохи....що скажете?? а то, як ви, - з carprog??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    хтось мені пояснити, щоб добре соціальних можливостей і розширень? для carprog?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    тому більш або менш ті ж функції, що і в упа+xprog за винятком того, що скидання файлів безпосередньо crasch+ км, але, по-моєму ? інструмент risckioso у використанні і дуже діючий на opel
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    carprog оригіналі використовується з 2006 року, і я можу сказати, що, можливо, кращі гроші, які я коли-небудь витратив..

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав gezame Visualizza Messaggio
    Привіт
    carprog оригіналі використовується з 2006 року, і я можу сказати, що, можливо, кращі гроші, які я коли-небудь витратив..
    мені б стільки ultraprog бачу дуже підготовлений, хто використовує його для випадку
    що стосується вас gezame, безумовно, орі ? продукт дуже цінний, але працює також clonazzo, що кожен так робить, прокази, я думав, ви кажете, що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    мені б стільки ultraprog бачу дуже підготовлений, хто використовує його для випадку
    що стосується вас gezame, безумовно, орі ? продукт дуже цінний, але працює також clonazzo, що кожен так робить, прокази, я думав, ви кажете, що
    Привіт,
    Так, я теж клон тому, адаптери оригінальні, коштують більше? гроші que клон місцезнаходження.
    Але клон робить met? ci? що ? в програмне забезпечення.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    але з упа-xprog треба отпаять, а я читала, що carprog ж, що і через послідовний порт правильний?
    тому км подушка безпеки і т. д..? потрібне спеціальне програмне забезпечення або є все необхідне?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    але з упа-xprog треба отпаять, а я читала, що carprog ж, що і через послідовний порт правильний?
    тому км подушка безпеки і т. д..? потрібне спеціальне програмне забезпечення або є все необхідне?
    ні, щось робить з бд та інші речі, потрібно отпаять, або ж підключитися на процесор, скидання робить його програмне забезпечення той же, проте, я думаю, що це продукт, який потрібно додати, і не тільки ? повний 100%

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    тому, ну, скажімо, треба мати carprog-й? xprog і upa
    а TL866CS, як програміст, як ви його бачите? повинно бути ****лло в упа, але повинні зробити також 29f дуже багато присутня в ecu

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    дивіться, я закохався в це ultraprog, що навіть оригінальний повний і рік підписки коштує не дуже я роблю по-справжньому подарунок, що стосується TL866CS не знаю, не знаю, що сказати вам, як і раніше використовувати довгий час, так і упа, що xprog, що віллем, а gx4 більше інших 3-4 програмістів, і ви не завжди щось

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •