привіт друзі, я повинен купити програму для скидання ебу подушок безпеки..зокрема autoliv....який купити...я б порадив carprog але варто трохи....що скажете?? а то, як ви, - з carprog??
привіт друзі, я повинен купити програму для скидання ебу подушок безпеки..зокрема autoliv....який купити...я б порадив carprog але варто трохи....що скажете?? а то, як ви, - з carprog??
хтось мені пояснити, щоб добре соціальних можливостей і розширень? для carprog?
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але з упа-xprog треба отпаять, а я читала, що carprog ж, що і через послідовний порт правильний?
тому км подушка безпеки і т. д..? потрібне спеціальне програмне забезпечення або є все необхідне?
тому, ну, скажімо, треба мати carprog-й? xprog і upa
а TL866CS, як програміст, як ви його бачите? повинно бути ****лло в упа, але повинні зробити також 29f дуже багато присутня в ecu
дивіться, я закохався в це ultraprog, що навіть оригінальний повний і рік підписки коштує не дуже я роблю по-справжньому подарунок, що стосується TL866CS не знаю, не знаю, що сказати вам, як і раніше використовувати довгий час, так і упа, що xprog, що віллем, а gx4 більше інших 3-4 програмістів, і ви не завжди щось