перший тест з орі від початку і до 1bf614, то іншої половини, якщо ви помітили, багато карти повторюються? вони не ідентичні, але подібні, ми повинні зрозуміти, яка насправді використовує ecu...
перший тест з орі від початку і до 1bf614, то іншої половини, якщо ви помітили, багато карти повторюються? вони не ідентичні, але подібні, ми повинні зрозуміти, яка насправді використовує ecu...
буде? якийсь обмежувач або пара або дизельного палива по всьому, що біжить,![]()
натисніть на обмежувачі крутного моменту у вас відразу ж крутний момент і трохи зменшити витрату
ви, attualmenente я думаю я також, що стосовно всі обмежувачі крутного моменту, але час вприскування і всі карти, пов'язані з дизель-то дивні, здається, що вони мають коефіцієнт перетворення 0,02, отже, до вартості 5000 повідомляється на дизельне паливо відповідають 100mm3, що дуже правдоподібно, якщо ви подивитеся на час вприскування, що таким чином будуть натягнуті до 150 мм^3/i.
Знайти карту перетворення IQ\Nm може допомогти,по-моєму
цей файл для тих, хто не знає завантаженні в winols після завантаження відповідних файлів, для яких ? була створена з чоловіка? project -> Екс - & gt; Import -> Import map pack. показує драйвера, ecm, створені мною, я сподіваюся, з чинниками перетворення правильні.
WinOLS (Fiat Ducato (Importierted Version) - 391914).zip
якщо коефіцієнти перетворення, які я використовував, були і правильні...