Стр. 15 з 15 PrimaПеред ... 5131415
Результати від 141 до 150 172

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ок, на основі цих даних ми бачимо, кинути вже? з міркувань.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ок, на основі цих даних ми бачимо, кинути вже? з міркувань.
    ..ну перше, що мені спадає на думку, що я натрапив на ECU bloccatissima, або нас цікавить щось пропустили..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Ще одна річ, я хотів запитати,це тип відображення ризику деякі провисання механік.? На мій погляд немає, не маючи торкнувся навіть авансові платежі (я думаю), та у фонд, отримавши кроком 10% мало..attend? думка експертів..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    я теж так вважаю, що ви дали дуже мало кроком для того, щоб збиток.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    колки не втратить нічого, в будь-якому випадку я б я тебе я б до збільшення сильно обмежувачі крутного моменту.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    колки не втратить нічого, в будь-якому випадку я б я тебе я б до збільшення сильно обмежувачі крутного моменту.
    Спасибі, Sandro., зараз пробую кілька сотень км, щоб зрозуміти трохи добре, навіть ****llo витрата палива, що змінює ... Тоді, можливо, modificher? ще.. Коли ви висвітліть мені на все це? що ? було зроблено, і не в тому числі всі вуха й очі, щоб читати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви спробуйте, ну так знайти, якщо він має дивну поведінку, іноді, або якщо все йде гладко. Як економії палива не дочекаєшся, chiss? ch?... вважає, що оцінити це скорочення доведеться спробувати залишитися в передачах-й? довгі спини-й? низькі і спробувати реалізувати пі? крутний момент більше.
    У будь-якому випадку, коли я годину або близько того, я бачу, пояснити мої поточні висновки

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    ви спробуйте, ну так знайти, якщо він має дивну поведінку, іноді, або якщо все йде гладко. Як економії палива не дочекаєшся, chiss? ch?... вважає, що оцінити це скорочення доведеться спробувати залишитися в передачах-й? довгі спини-й? низькі і спробувати реалізувати пі? крутний момент більше.
    У будь-якому випадку, коли я годину або близько того, я бачу, пояснити мої поточні висновки
    Adir істина? буде вже? хороший фінішу, зберігши поточні споживання, це збільшення крутного моменту... Всього.італія нам з цим впоратися? подарунок сонця( Турин, Лігурія) спробує? кошти, і ви підкажіть, на все ..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Сандро, коли ви хочете, і ви відчуваєте, як завжди, дуже цікаві ваші висновки..добрий вечір..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Важливе оновлення!!!!!!!!!
    Торн? сьогодні, нарешті, від двк з рв.. Маршрут турин-сен-тропе, andatae назад близько 750 км..
    Засіб відповідає непомітно до 3000 обертів приблизно,потім нічого більше? але річ, яка мене вразила, і справді те, до чого невеликих сегментів я, маючи проблеми витрата палива..ну з цієї установки, маючи відновлені дещо в силу частини велике навантаження(2000/3000),витрата палива впали приблизно на 1 літр, я пройшла від 7,5 до майже 9!!!! ноги завжди моя, і, звичайно, половина va їхав дуже м'яко, але шлях для тих, хто не знає ? пі? підходять на низький витрата палива!!! Що сказати,результат майже несподіваним,так що спасибі величезне всім і, зокрема, в sandromarciano!!!!

Стр. 15 з 15 PrimaПеред ... 5131415

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •