Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 45
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    якщо ви використовуєте відображення у режимі? ДЕСЯТКОВЕ ви, але ви використовуєте режим? HEX
    Sorry Я зробив так

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    якщо ви використовуєте відображення у режимі? ДЕСЯТКОВЕ ви, але ви використовуєте режим? HEX
    А я подивився ? я в екран я використовував режим? десяткове число, а рядок 1 1 1 0 0 0 0 3 1 0 1 0 1 48 не вважаю.
    Зображення 1.jpg

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ? неможливо не подивитися, він у вас перед очима!!!
    перший рядок зверху, як вона закінчується???? у підсумку 1 1 1 0, а потім продовжити під
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    ? неможливо не подивитися, він у вас перед очима!!!
    перший рядок зверху, як вона закінчується???? у підсумку 1 1 1 0, а потім продовжити під
    ок, ок, я думав має бути все на ріго

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    привіт Carb092, я бачив, що ви incrementeto карту курите, і педаль до значення близько 69-72 мм3, можливо, sarebbegiusto якщо відповідати обсягом замітки також обмежувач крутного моменту, який ? майже 63 мм3 до 2500 оборотів, щоб потім отримати від 44 до 4000 оборотів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    привіт Carb092, я бачив, що ви incrementeto карту курите, і педаль до значення близько 69-72 мм3, можливо, sarebbegiusto якщо відповідати обсягом замітки також обмежувач крутного моменту, який ? майже 63 мм3 до 2500 оборотів, щоб потім отримати від 44 до 4000 оборотів.
    Як я повинен його примножити, по-вашому?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    msport (exil77grande) вам відповіли у другому пості, дотримуйтесь його порад, що ви будете добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    msport (exil77grande) вам відповіли у другому пості, дотримуйтесь його порад, що ви будете добре.
    Я їх слідувати насправді я завантажив другий крок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    У першому етапі збільшення ddel 19% до 3750 обертів, і у відповідності з кроком 15%.
    Пошук дивитися карту в 2D , значення, читайте в десятковій системі, не ? інший обмежувач дизельного палива, виражений у мм3.
    Спочатку ви повинні вибрати, як дизель vorresri додати, а потім коригувати карту), карту педалі,і, очевидно, також і обмежувачем крутного моменту.( крім турбо)
    Якщо не помиляюся, має бути і якийсь інший обмежувач дизель поза драйвера, я ще не перевірив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    У першому етапі збільшення ddel 19% до 3750 обертів, і у відповідності з кроком 15%.
    Пошук дивитися карту в 2D , значення, читайте в десятковій системі, не ? інший обмежувач дизельного палива, виражений у мм3.
    Спочатку ви повинні вибрати, як дизель vorresri додати, а потім коригувати карту), карту педалі,і, очевидно, також і обмежувачем крутного моменту.( крім турбо)
    Якщо не помиляюся, має бути і якийсь інший обмежувач дизель поза драйвера, я ще не перевірив.
    ОК, як тільки я можу я аналізую карту

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •