Стр. 14 з 23 PrimaПеред ... 41213141516 ... ОстаннєUltima
Результати від 131 до 140 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Ок, Маріо, ще раз дякую за поради і час, який ти мені присвятити ;-)
    - карти педаль правильним кроком з 30%, я також правильним в деяких місцях-яких відхилень? у зв'язку..., далі-по мірі все corregger? на скільки я відзначаю довідка
    - час упорскування від тиску порадите мені вирушити?
    - обмежувачі rail збільшуються

Ви, напевно, цікаво, чому? я роблю маленькі зміни час від часу, замість того, щоб безпосередньо до прийнятних значень? ну скажімо для мене ? один із способів дізнатися краще роботу, чому? cos? кожен раз, що торкання маленькою, що я збираюся переобладнати всі карти, пов'язані

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    Ок, Маріо, ще раз дякую за поради і час, який ти мені присвятити ;-)
    - карти педаль правильним кроком з 30%, я також правильним в деяких місцях-яких відхилень? у зв'язку..., далі-по мірі все corregger? на скільки я відзначаю довідка
    - час упорскування від тиску порадите мені вирушити?
    - обмежувачі rail збільшуються

Ви, напевно, цікаво, чому? я роблю маленькі зміни час від часу, замість того, щоб безпосередньо до прийнятних значень? ну скажімо для мене ? один із способів дізнатися краще роботу, чому? cos? кожен раз, що торкання маленькою, що я збираюся переобладнати всі карти, пов'язані
    Привіт...для частини термінів, принаймні 600bar..решта перейти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Привіт...для частини термінів, принаймні 600bar..решта перейти
    в моє відсутність Маріо відповів абсолютно на все, точно лише, що мені другий обмежувачі нікуди не годиться лінії смажений, окунь? так продуктивність залишаються ті, теж піднявши правильні значення.

Тоді я не згоден навіть не на лямбду, по мені занадто низькими, в деяких місцях високі і в інших, тоді відсутня обмежувач дизель...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    я, крім того, збільшується час передостанньої колонки від 60 до 70 мм^3, то тепер я 40-70-100

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    спасибі, Сандро, спробує? встановити карти, лямбда... що обмежувач дизель не вистачає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Сандро я намагався підправити карту лямбда, зараз я зробив тільки labda вище guisto, щоб зрозуміти, чи є ? зроблено добре, тоді, якщо ви дасте мені підтвердження, я ставлю також на нижній

чекаю вашу думку! навіть те, чим хто-небудь інший захоче darmelo, звичайно ;-)
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-05-2013 23:24

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    http://img14.imageshack.us/img14/3941/lambdak.png погляньте, gi? цюй? вони досить агресивні (внизу праворуч) - й? cos? не андрій! у будь-якому випадку, якщо ви зміните час без коригування осі vanifichi проте втручання лямбда-зонда...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    але, якщо ви помітили, у моїй карті під лямбда=1 в правому нижньому куті, а насправді я їх поклав назад, п...
    що ви маєте на увазі, щоб налаштувати вісь?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ваші лямбда я знаю, що спочатку над unit?, але важливо, що із золота, ви ніколи не будете мати стільки, дизельне паливо, потрібно приїхати на afr cos? вниз, можливо, тільки на коротку мить. А коли rimappi збільшується, особливо дизель, і набагато менше витрати повітря, так ? легко перетворити жир, а потім забивають найближчим часом dpf.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    спочатку на високих обертах також надходять 0,840 на кілька очок, але насправді, коли ти це зробив, зверніть увагу, що карти лямбда не було добре, в ті моменти я залишив орі.
    те, що я не розумію ? чому? в карту лямбда, що у вас вкладення ти збільшується в тих місцях, які спочатку були під l'1.

Стр. 14 з 23 PrimaПеред ... 41213141516 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •