Маріо, дякую за ваші поради!!!
карта педаль говориш пари в стандартних умовах або при прискоренні? який вам не подобається, чи як?
Маріо час я можу зробити, як я порадив хтось давно? я копіюю часи 40/70/100 і відповідні авансові платежі 2.4 ?
Маріо, дякую за ваші поради!!!
карта педаль говориш пари в стандартних умовах або при прискоренні? який вам не подобається, чи як?
Маріо час я можу зробити, як я порадив хтось давно? я копіюю часи 40/70/100 і відповідні авансові платежі 2.4 ?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-05-2013 в 22:37
Карти педаль потрібно збільшити більш високе, як відсоток..і за всі рівні...x час ви, як я вже пояснив...аванси від ступеня і півтора в стовпці " 80mm3 ..
Ок, Маріо там і місце зміни...
які ризики, про які говорив Сандро робити IQ в команді ?
Дивіться..я тримаю їх в команди...скажімо, ke, якщо t піднімається t двигуна, і ти не помічаєш, ecu t ставить у recovery...і alimite вам вимикається, автомобіль...в команді, раз тебе немає...але особисто я думаю, ke, перш ніж отримати багато..двигун і добре ke смажений...і я їх в команді...
тому ми і говоримо, що ризики є, якщо він перевищує канонічні 90-х? так сказати..не так? якщо ризик ? тільки те, що нести їх всі в команді
Перейти в тихому місці, в команді...
Хлопці, я зробив всі виправлення, рекомендовані Маріо, подивіться?
єдине, що я не торкнувся ще є swirl, far? пізніше, чому? я хотів би зрозуміти, що зміниться в ****llo падіння продуктивності на низьких так зробити? випробування, коли avr? деякий час ******.
Я отримав сьогодні шланг defap тому в дні img? dpf :-)
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-05-2013 в 17:32
отже...продовжимо...
карти педаль...не змінювати значення на низьких відсотках газу ...зміна від 30% і далі, в іншому випадку автомобіль sar? дуже швидкий, але нервовий, і витрачається більше?...
lim першої та другої, ви можете спокійно зробити рівними іншим
досягнення ок
час вприскування ок, але частини від prex rail найвищі
ок prail, підніміть обмежувачі...також тут ви можете зробити в команді...
Ок, Маріо, ще раз дякую за поради і час, який ти мені присвятити ;-)
- карти педаль правильним кроком з 30%, я також правильним в деяких місцях-яких відхилень? у зв'язку..., далі-по мірі все corregger? на скільки я відзначаю довідка
- час упорскування від тиску порадите мені вирушити?
- обмежувачі rail збільшуються
Ви, напевно, цікаво, чому? я роблю маленькі зміни час від часу, замість того, щоб безпосередньо до прийнятних значень? ну скажімо для мене ? один із способів дізнатися краще роботу, чому? cos? кожен раз, що торкання маленькою, що я збираюся переобладнати всі карти, пов'язані
я, крім того, збільшується час передостанньої колонки від 60 до 70 мм^3, то тепер я 40-70-100