Сторінка 5 з 55 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати з 41 по 50 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    ...я знаходжу кілька...x? ми бачимо тих, хто розміщує щось...що тут тільки я spiattellando багато інформації...і щось сандро

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    карти класичні, щоб дати потужність у нас описані всі, всі різні обмежувачі, звичайно, трюки-й? досліджено їх не пишу публічно, в іншому випадку, яка різниця, було б з-за можливого клієнта в тому, йти від mapper, що він робить в професії, і сусід, який (цілком справедливо), він дізнався про форум?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    карти класичні, щоб дати потужність у нас описані всі, всі різні обмежувачі, звичайно, трюки-й? досліджено їх не пишу публічно, в іншому випадку, яка різниця, було б з-за можливого клієнта в тому, йти від mapper, що він робить в професії, і сусід, який (цілком справедливо), він дізнався про форум?
    1? ПОПЕРЕДЖЕННЯ
    Будь ласка, не слухайте, знати, що робити, щоб потім не ділитися, краще заткнутися.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тепер біти обмеження rail повинні зупинитися в 1700 бару, ви повинні знайти це значення карти в 2d і, безумовно, не буде так, відхилився від карту rail, giustio в особливій інформативною, бо не бачу необхідності подолати 1700 бар, якщо не скоротити термін служби насоса і нагріти дизель

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    тепер біти обмеження rail повинні зупинитися в 1700 бару, ви повинні знайти це значення карти в 2d і, безумовно, не буде так, відхилився від карту rail, giustio в особливій інформативною, бо не бачу необхідності подолати 1700 бар, якщо не скоротити термін служби насоса і нагріти дизель
    їх там 2, один в 1720 і 1750poco перед карту rail.

Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    1? ПОПЕРЕДЖЕННЯ
    Будь ласка, не слухайте, знати, що робити, щоб потім не ділитися, краще заткнутися.
    Ви праві, я неправий, але як подивитися те, що я ? запитав я sempref відповів на всі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Спасибі сандро спасибі, я обіцяю відразу ж шукати їх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193

EDC16 - Elimiazione DTC Формулою

Привіт усім, хто-то s? на edc16 як видалити датчики і будь-які dtc?
    Наприклад, якщо у мене dtc Pxxxx з'являється на картині, як я шукаю в карту, а потім я видалю остаточно.
    Існує спосіб пошуку - пошук і видалення всього?
    Наприклад, на автомобілі defappizzate c'? у egt2 на fap, яка не повинна служити більше? нічого
    як ви f? видалити датчик і відповідний dtc (без використання програмного забезпечення, відповідального за цю операцію?

Я знайшов це пояснення в мережі, але не ? що я зрозуміла, дуже (завжди, що вона справжня)

There is the DTC number table and DTC switch table after that в EDC16.

So, to turn off a certain Pxxxx code, find it in DTC number table when it appears first time в 16 біт hex format.

Формула: (address of Pxxxx code - address of DTC number table beginning)/8. Result will be index number.

Then find the beginning DTC switch table which is right after DTC number table. Switch to 8 bit view.

Формулою: address of the beginning of dtc switch table + index.
    Нуль address you calculated and Pxxxx code will never again appear

Тут, каже, шукати 16-бітне в hex, коли виявили, що c'? формула, що мені не зрозуміло, що робити?
    Хтось може пояснити і дати практичний приклад?

Дякую

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Привіт усім, хто-то s? на edc16 як видалити датчики і будь-які dtc?
    Наприклад, якщо у мене dtc Pxxxx з'являється на картині, як я шукаю в карту, а потім я видалю остаточно.
    Існує спосіб пошуку - пошук і видалення всього?
    Наприклад, на автомобілі defappizzate c'? у egt2 на fap, яка не повинна служити більше? нічого
    як ви f? видалити датчик і відповідний dtc (без використання програмного забезпечення, відповідального за цю операцію?

Я знайшов це пояснення в мережі, але не ? що я зрозуміла, дуже (завжди, що вона справжня)

There is the DTC number table and DTC switch table after that в EDC16.

So, to turn off a certain Pxxxx code, find it in DTC number table when it appears first time в 16 біт hex format.

Формула: (address of Pxxxx code - address of DTC number table beginning)/8. Result will be index number.

Then find the beginning DTC switch table which is right after DTC number table. Switch to 8 bit view.

Формулою: address of the beginning of dtc switch table + index.
    Нуль address you calculated and Pxxxx code will never again appear

Тут, каже, шукати 16-бітне в hex, коли виявили, що c'? формула, що мені не зрозуміло, що робити?
    Хтось може пояснити і дати практичний приклад?

Дякую

але чи не здається вам, що тут centra мало?
    може бути, якщо відкрити конкретної посади, було б краще.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    ...біт rail мені здається, на ці адреси...
    біт rail 1e5cda 1e5c5a 1e5dd2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    останній ? правильно, але не вистачає іншого...

Сторінка 5 з 55 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •