Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав zondra Visualizza Messaggio
    однак, щоб зробити це екю, якщо пишіть якісь файли я можу зробити, я з програми, яку я я..
    дякуємо за disponibbilit?...
    але sw, який дозволяє робити ці ecu ? класичний тип програми ecucalc,nyo4....
    або ? розміщується всередині портативний тип греблі,загадка...
    ті, хто має знання, які я,вони всі-частина palmanre або програміст спеціально для 5,6 типів ecu,
    мені цікаво,а в тому, що існують програмісти типу gallov2, що порівняння роблять 700% ecu у pi?,
    мати sw або навіть. що elabbori файл, ви повинні знижувати вартість інвестицій..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    19
    привіт obd немає, що спокійно не і ні одна програма з тих, ke ви думаєте, ви надішліть мені ваш файл, ви скажіть, км, що закони в ecu за допомогою діагностики ви я файл і прочитайте км в ecu, і ви побачите, що це працює.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    якщо і free статтю читати...а якщо і звільнили, дайте нам знати, як ви kiama ...!!!
    привіт obd немає, що спокійно не і ні одна програма з тих, ke ви думаєте, ви надішліть мені ваш файл, ви скажіть, км, що закони в ecu за допомогою діагностики ви я файл і прочитайте км в ecu, і ви побачите, що це працює.
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    (я думав, що я відповів maevidentemente sar? uscitio з форуму без відправки повідомлення), щоб на цей раз я вирішив з колегою.. я не був присутній під час роботи,для? пам'ятайте, що час f? я його зловив, коли він працював на hibryda для км. був ecu, відкритого в багажнику, і те, що я зрозумів ? програміст читає і пише тільки журнали, які містять odometrico,не питайте мене, ім'я програміста, чому? є дні, що я намагаюся ricordalo,в будь-якому випадку ? той же, що використовується для komby

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    19
    відправити їх одного, що робить їх тут, в палермо, не знаю, що за програма в сша.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    відправити їх одного, що робить їх тут, в палермо, не знаю, що за програма в сша.
    виправдання-то, що ви написали, що ви робите з вашою програмою?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    19
    я неправильно знаю, якщо використовується програма його або інше, але послав їх до amiko

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    якщо для вас не проблема, все можна запитати, як ви kiama!!
    я неправильно знаю, якщо використовується програма його або інше, але послав їх до amiko
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    90
    інструмент, який робить км в fiat в бд існує

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    існує кабель, який f? щось в komby,шукає, мабуть, я, що називається fiat km tool

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •