Стр. 13 з 18 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima
Результати 121 до 130 172
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    Для інших речей, щоб виправити ви хочете змінити мене, і зроблені погано чи ще орі? Я не хочу перебільшувати,ці кошти носять на спині 40 центнерів... Якщо я не помиляюся, то пара, я повинен її витрати в теорії 320. 350...
    350 нм максимального крутного вони, однак, декількох, то це було б, принаймні, щоб зрозуміти, чи є зміна вийшло, тоді ви могли б також знижуватися... в будь-якому випадку дивіться самі, будь-які інші виправлення, перераховує завжди пост, в якому тобі грудня, я вказував різні адреси, зокрема ті карти, що мені здається, пов'язані з egr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    350 нм максимального крутного вони, однак, декількох, то це було б, принаймні, щоб зрозуміти, чи є зміна вийшло, тоді ви могли б також знижуватися... в будь-якому випадку дивіться самі, будь-які інші виправлення, перераховує завжди пост, в якому тобі грудня, я вказував різні адреси, зокрема ті карти, що мені здається, пов'язані з egr
    ..все те, що ви мені повідомили, що я змінений,за винятком випадків, саме дві карти, які ви вважаєте egr також чому? " egr повинен бути закритий(чи я помиляюся), ?у будь-якому випадку як можна швидше навантаження,прово кошти, також з діагнозом нижче, і ви знаєте, .. як ви Думаєте, є проблеми писати що ебу з куркою 2 східний?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    абсолютно ні, я використовую його щодня, як основний інструмент, на межі, якщо ви не впевнені, спочатку зробіть резервну копію bdm...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    ..мммм.. Не ніколи не робив.. Зараз читаю процедура, потрібні спеціальні інструменти, як шаблони і т. д.?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не важливі, можна навіть зварити pinstrip, що ви дали в упаковці.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не важливі, можна навіть зварити pinstrip, що ви дали в упаковці.
    Ps.. Але,egr у вас є сумніви закритий?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    щиро, але спробуйте цю карту і діагноз перевіряти. Очевидно, він також перевіряє, якщо ваш дизель ? розблокований, принаймні, трохи!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Сьогодні я намагаюся в бд, перехрестя ledita , атака, блок живлення і намагаюся..ps як довго я повинен чекати ми будемо писати? Я чую різні думки, на Edc 15 займає 2 хв., інших не маю, спробуйте..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не ставте блоки живлення, richi, що вони принесуть тобі стрибків напруги, переконайтеся, що батарея дає вам 12v і просто, щоб написати, як правило, на edc16c39 займає близько 2 хвилин, на edc 15 менше 30с. у будь-якому випадку не бійся, 16c39 не створює проблем!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Тобі цікаво, чому? коли я зробив для читання, я зробив вигляд, що доведеться написати і мені ? вихід напис, що це може зайняти більше? 30 хвилин.. Спасибі

Стр. 13 з 18 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •