насправді цей вибір ? дочка потребує економії, але робиться без знання можливостей? що ви втрачаєте!
насправді цей вибір ? дочка потребує економії, але робиться без знання можливостей? що ви втрачаєте!
на жаль, те, що ви говорите ? правильно...perdit? c'? і там буде?.... і багато хто не знають реальні функції...
але, зрештою, залишивши в стороні теорію і тест. на тривалий більше? переваги і недоліки для
середній користувач, який не пу? pi?... я кажу про людей, хто виживає...
St? інженерам чергу, розробити ефективні системи по-різному...
але потім до будинку costuttrici пристойно... роблять поворот економіки....
вибачте, але у fiat bravo це стрижень клапана swirl я не бачу біля форсунок, але є на 1.9 150Cv bravo?
azzz але охочих, як я можу зробити для того, щоб перевірити чи все swirl працюють, в тому сенсі, що відкриваються і закриваються добре? Чому? вранці на кілька секунд транспортних машини, а то у мене дивна тяга на 2800rpm, я не хотів би, що може залежати від цих порушників.
З МНС можна? побачити, якщо всі 4 працюють?
precollettore всмоктування 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpgBravosport навіть мій seghettava мало ? збільшилася і дивне прагнення тих кіл ситуація на мій колектор ? це в додатку
precollettore всмоктування 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg
але ви були заблоковані всі swirl або привід не працює?
мені машину було добре, потім він почав приділяти цій дивній тяги до 2800 об / хв, то останнім часом почав seghettare постійно на низьких reggimi то я намагався egr так як я avevanio сказав, що може бути навіть, що я взяв egr новий pierburg і, перш ніж отримати, я хотів зробити прибирання в колектор всмоктування, smopntandolo я знайшов всі лопатки маршрутів, тепер завтра ремонт, всі, і ми бачимо, як вона йде я тримати вас в курсі.