але тоді я повинен також закрити egr в ecu? як це працює?
у egr не має нічого спільного з swirl, але не закрити egr погано не робить
в ебу не повинен дати мені помилок, але робив би дати мені проблеми seghettamento?
звичайно, зняти з не ? максимум,ви має в теорії вистачати басів,на практиці навіть я зрозумів...
але, звичайно, позбавити підвищує надійність? автомобіль, який коштує більше? втрати на низьких...
бути інженером-це не означає знати все, ricordalo!
не впадаючи в банальний, я б стверджувати, що серед всіх тих, відомих інженерів, хто більше? і хто менше, всі знають свою роботу, не ? для всіх рівний, але кожен з них спеціалізується тільки у нас? для чого ? призначений, в своїй компанії...так що пояснення dell інженера, бачили, що не треба створити вакуум, але щось ще, я б сказав, що не ? саме точне.
я тільки зробив висновок, що ви написали, що, виявляється, disinformativa для тих, хто читає, чому? я вважаю, що, якщо б я читав раніше, тільки у вікіпедії, щоб не процитувати технічний документ, що стосуються метеликів турбулентності, ви б зрозуміли, чому? я написав вам, cos?...su безліч форумів, вони зробили свій вибір? багато років тому, і, знаєте, ce n ? був тільки один, що я пам'ятаю, що він знав роботи метеликів...і як не дивно не радив...може бути, чому? хоча і не будучи ing. розумів, чому? fluidodinamico присутності....? degustibus non est disputandum....ми хочемо тільки пі? пізнання і менше supponenza (по-моєму)
ви помітили виразно, що ти на форумі набагато більше? "сказав" це, по всьому, що ви написали, ви не відчуєте ніякої точної інформації, сказавши, що supponenza тебе подарую із задоволенням, ви показали, наскільки добре ви і експерт, мабуть, у інший форум, "вчить"....... (по-моєму)
на l? що swirl створюють кращого згоряння, але ви не хочете йти менше, ніж від механічної, етап EGR залишають відкритими лопатки
у swirl і привіт...
Особливо на серії E46, що пошкодження зробив у не ї? в кінцевому підсумку...
потім ви можете витягти? вся гідродинаміка, CO2, NOx...
але, чесно кажучи, людей не цікавить..... просто хочете менше проблем, менше витрачати механік для ремонту-це, як правило,...
я знаю Людей, які залишається ходьби для EGR маршрутів, DPF забиті... регенерації кожні 40 км... і т.д....
і витрата палива зростають, а також забруднення, заміни масла в двигуні до часу.... і cos? далі...