хлопці,ні великодня не відпочиваєте..я роблю bell, ви зможете вина ? ви прив'язані до форуму...це означає, професіоналізм
хлопці,ні великодня не відпочиваєте..я роблю bell, ви зможете вина ? ви прив'язані до форуму...це означає, професіоналізм
хочу залишити і я свій відгук про послуги professionalchiptuning неділю я читав Ford focus Tdci в 16 годин я послав файл, і після 20 meinuti я файл defappato на поштову скринькуri написав і привітався з клієнтом в 16.45 чітко defap ? прекрасно працює
спасибі ще msport і адмін не стільки для файлу працює на те, я не сумнівався, але в основному для допомоги в недільній замовника було тільки по святах для ділових цілей, і завдяки їм я зробив дуже хороший показник,![]()
здрастуйте, давид і спасибі за відгук,я сподіваюся, що поза нашою допомогою ви коли-сподобалося наше гостинність в штаб і отримали добре звичайно, виконану нами.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
це було зрозуміло,мені було дуже добре з вами, чудова компанія, відмінний курс ? було дуже зручно, тепер дорога ? у будь-якому випадку довго !!!!!! але я багато чому навчився і зараз я б сказав, що автономний, однак, мене не втрачайте дурні питання все зробити? ще
вже що є, я повинен сказати, що ваш курс ? прилетів, незважаючи на обсяг даних, отримано
спасибі обидва для нас? і для мене scarrozato![]()
Все відмінно:
У швидко відповісти вам, надзвичайно компетентних і надійних. Не завантажуйте файл, але і пропонують ПОСЛУГИ, ЗАГАЛЬНЕ.
У мене була допомога, зразковий, правильну пораду, щоб вирішити проблеми мого авто.
Тепер у мене новий і енергійний alfa 147 1.9 JTDm 16V ex 150CV ....тепер у avr? принаймні, 175 :-)
Спасибі вам велике, і я повернуся " мені жити, якщо у avr? потрібно!!!!
Ось я цюй? залишити свій відгук....
Я запитав, defap для A4 2.0 TDI, який, до речі, вже був? зіставляється, і погано...... Протягом півгодини я отримав файл орі і файл defap завантажуються без проблем.
На жаль, я не міг спробувати автомобіль, враховуючи, що вона ще маленька, але я впевнений, що sar? все ок!
Персонал відповів на всі мої питання швидко і просто. Добре, продовжуйте cos