однак, можуть відірватися і зробити, дають той же, що і в двигун...
однак, можуть відірватися і зробити, дають той же, що і в двигун...
вибачте,ми знаємо, що abbassanso криві лопатки відкриваються повністю, тому я думав,
якщо я можу видалити і встаю криві максимального значення повинні залишатися закритими,а потім електродвигун не повинен був спрацювати...ні?
тепер лопатки я їх ще не встановлені, і у мене немає можливості спробувати, але маяк " - це спроба
Прошу вибачення за невігластво, але що ризиків ви можете зіткнутися, відключаючи swirl з карти ?
Сьогодні вранці, швидше за все, можу зняти впускний колектор моєї 159_1900_16V 150CV, щоб перевірити саме наявність клапана swirl і дати pulitina в колектор і egr, чому? я, що дратує проблеми seghettamento, що робить мене з розуму ви знаєте, в якому стані я знаходжу все, але я можу з чистою промисловий знежирювачах щоб змастити і очистити все це? також, чому? я демонтував датчик тиску який знаходиться на впускному asprazione і не кажу вам, як я знайшов це, свого роду клей біляя чистий, завжди з знежирення я зробив добре?
з повагою до всіх![]()
Привіт, хлопці сьогодні я розібрав колектор впускний моєї 159, на жаль, ситуація не ? з кращих насправді я знайшов клапани swirl маршрути від, як ви бачите на фото додається, на жаль, я ще не можу бачити вкладення, щоб побачити керівництво на відключення клапанів, але все ж хочу рада від вас, я остання залишалася і ремонт, змінивши або я бачу, знайти precolettore також використовував і я залишаю все без змін в ecu?
Дякую за пораду
З повагою hyrosatprecollettore всмоктування 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg
звільняється також останній раз і залишити все, як буде...
хлопці ? майже як система bmw представила, як моя e60, я усунуті в повному обсязі, і я поставив з шапки в эргаль, щоб закрити отвір, не служать, cippa, і якщо вони ламаються, ви в кінцевому підсумку в двигун і роблять серйозний збиток, я хотів би знати, ким вони були винайдені
я вам studierei трохи гідродинаміки, перш ніж робити певні заяви!
не поставити їх, у разі, виконують точні і корисні для двигуна cos? як і всі користувач.
те, що ви б зняті і як радий, що не дозволяє? можемо сказати, дисертація на роботу або утиліти? якщо не avvallate від тестів, не вірите?
не се л я з вами, це ясно, але я не згоден на дезінформації (в даному конкретному випадку)
не в образу.
я togliendole я помітив, кращий відповідь на всіх оборотах, приріст у швидкості? в резюме, серед змінені, низький витрата палива і, як побічний ефект, якщо cos? ми можемо визначити його, зниження гальмування двигуном, що майже не існує також вид, наявність акп, за те, що я зміг пояснити родича ? ступінь бакалавра в сфері машинобудування, їх функція ? в основному в тому, щоб створити так званий "порожній," на випуск і підкреслити гальмо двигуна, для інших ? проект недосконалим і, можливо, шкідливо для двигуна, а якщо ти знаєш більше? інженер, краще для вас, дезінформація іноді робить, хто вважає, що знати наступні правила техніки, а не ті реальні випробування, то не в образу буде ясно, де групи можуть бути