IEEE 16bit, я припускав, 16bit![]()
IEEE 16bit, я припускав, 16bit![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Це?
якщо ви шукаєте добре видно, я поставив 5 секунд, щоб знайти його
726DD, встановити біт з 1 на 0,
потім відключають гніздо клапана egr в іншому випадку кошти, не зірки? навіть на мотоциклі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
якщо не бачите, вам потрібні окуляри, або навчитися використовувати hex-редактор, чому? біт ? прямо в першому ряду на вашому скріншоті
просто staccar роз'єм
якщо ви використовуєте відображення у режимі? ДЕСЯТКОВЕ ви, але ви використовуєте режим? HEX