щиро, але спробуйте цю карту і діагноз перевіряти. Очевидно, він також перевіряє, якщо ваш дизель ? розблокований, принаймні, трохи!
Сьогодні я намагаюся в бд, перехрестя ledita , атака, блок живлення і намагаюся..ps як довго я повинен чекати ми будемо писати? Я чую різні думки, на Edc 15 займає 2 хв., інших не маю, спробуйте..
не ставте блоки живлення, richi, що вони принесуть тобі стрибків напруги, переконайтеся, що батарея дає вам 12v і просто, щоб написати, як правило, на edc16c39 займає близько 2 хвилин, на edc 15 менше 30с. у будь-якому випадку не бійся, 16c39 не створює проблем!
Тобі цікаво, чому? коли я зробив для читання, я зробив вигляд, що доведеться написати і мені ? вихід напис, що це може зайняти більше? 30 хвилин.. Спасибі
ось і ми..сьогодні день випробувань.,я завантажив карту з усіма змінами,я перетинаю пальці і після 1minuto і 30 секунд все було скінчено..(це добра частина),я намагався rv з діагностики активована,і я підтверджую правильність закриття egr як управління, так і реальні у відсотках,але, як кроком я повинен сказати, що я не знайшов яких-небудь поліпшень,я перевірив, справа? вводиться і ми проходили до 61м3 = 65m3..на практиці не зрозумієте,я зупинився,я rimodificato карти педалі(тільки ті,) даючи кроком, значно(на 12%),але раз написано і доведено, я все ще був твердий у 65m3..а все той обмежувач, що я мод тільки до 350, або ми ще що зупиняє нас?ps засобом, не курить, отже, насправді не впорскує більше..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-05-2013 в 22:19
то..я переглянув в повному обсязі карту,насправді, як каже сандро я ще два обмежувача крутного моменту на мілину в 345nm, що рахунки-320 золотих можливо було насправді трохи для того, щоб sentie щось на половину цієї величини,я їх переставлені приводячи їх до 370nm(то межа їх abbassero після)..riallego mod файлів і файлів орі..якщо у вас є інші ідеї..спасибі
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-05-2013 в 15:50
чорт, ми пропустили ряд обмежувачів зробити жах, в день я намагаюся підняти їх, я, cos? подивимося, чи зможемо ми зробити це піти...