Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    підтвердження того, що виникли проблеми в змінною геометрією у вас це від того, що після видалення dpf проблеми виросли, з dpf, швидше за все, відкриття лопаток геометрії було достатньо, щоб створити необхідний тиск, при відсутності протитиску вихлопних газів після видалення лопатки повинні відкриватися більше, щоб компенсувати і можуть бути заблоковані.
    найкращий відповідь !! дякую
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Привіт, Сандро,
    я не хочу contraddirti ne far спір ? тільки обговорити і краще зрозуміти роботу, але я думаю, що за логікою зменшуючи протитиск ог ? правда, як ви кажете, вас, яка збільшує швидкість? газів, але prex в турбіні боку випуску ? pi? постійний і generer? прогалини саме, чому? стоку впадає ї? швидко, порівняно з наявністю dpf тому, на "пробка" і підтримує постійний тиск, ? трохи такою ж проблемою, яка виникає після видалення кат.
    геометрія змінної в цей момент lavorer? найбільше (в плані екскурсій) і, особливо, pi? швидко, щоб компенсувати ці прогалини..
    Те, що ви говорите ? правда, в умовах руху з постійною (наприклад, якщо двигун йде в постійних оборотів, наприклад, 2000 оборотів, то геометрія буде трохи більше? закритий, ніж раніше з-за більшої швидкості? витоку газу, але і до зниження важливим rpm sar? змушена відкрити більше ребер, так? розвантаження можна легко очистити.
    Те, що я хотів сказати в попередніх постах ? що там? що відбувається ? збільшення дельти тисків між 900 і 4000 оборотів, які роблять так, що геометрія роботи більше.
    Що тоді ? ясно, що якщо немає інших проблем, на турбіні до того, що розвантаження-й? ****** тільки приносить користь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    Привіт, Сандро,
    я не хочу contraddirti ne far спір ? тільки обговорити і краще зрозуміти роботу, але я думаю, що за логікою зменшуючи протитиск ог ? правда, як ви кажете, вас, яка збільшує швидкість? газів, але prex в турбіні боку випуску ? pi? постійний і generer? прогалини саме, чому? стоку впадає ї? швидко, порівняно з наявністю dpf тому, на "пробка" і підтримує постійний тиск, ? трохи такою ж проблемою, яка виникає після видалення кат.
    геометрія змінної в цей момент lavorer? найбільше (в плані екскурсій) і, особливо, pi? швидко, щоб компенсувати ці прогалини..
    Те, що ви говорите ? правда, в умовах руху з постійною (наприклад, якщо двигун йде в постійних оборотів, наприклад, 2000 оборотів, то геометрія буде трохи більше? закритий, ніж раніше з-за більшої швидкості? витоку газу, але і до зниження важливим rpm sar? змушена відкрити більше ребер, так? розвантаження можна легко очистити.
    Те, що я хотів сказати в попередніх постах ? що там? що відбувається ? збільшення дельти тисків між 900 і 4000 оборотів, які роблять так, що геометрія роботи більше.
    Що тоді ? ясно, що якщо немає інших проблем, на турбіні до того, що розвантаження-й? ****** тільки приносить користь.
    це, мені здається, правильним, чи що ? добре б уточнити, що "проблема" довелося при спорожненні ? завдяки, в основному, до того, що bisogner? ritarare роботи змінної геометрії, так що не створюються коливання тиску наддуву.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    це, мені здається, правильним, чи що ? добре б уточнити, що "проблема" довелося при спорожненні ? завдяки, в основному, до того, що bisogner? ritarare роботи змінної геометрії, так що не створюються коливання тиску наддуву.
    Тому кожен раз, після видалення dpf треба ritarare геометрії ?
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    якщо ми хочемо досконалості, або трохи overboost і те, що тиск спускається відразу на постійне без особливих коливань, але бачив, що там ? операція 5 секунд ? краще залишити оригінал...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    вірно те, що говорить Сандро, накласти руку на карту, vgt, який контролює ступінь відкриття лопаток не ? свою легко..., якщо ви відкриєте занадто багато вам розподіл нерівномірно і ризики, занадто багато стрибків вгору, якщо відкрити занадто мало дисплеї виглядали більше; посилити тільки проблеми...
    зазвичай, якщо є збій, особливо дратує її не чіпати навіть, чому? повинна бути дуже тонка робота, зроблено поступово, і втручається лише в ті критичні моменти, які викликають розбіжність все сталося крок за кроком діагностики

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •