Спочатку Написав
paolo159
Привіт, Сандро,
я не хочу contraddirti ne far спір ? тільки обговорити і краще зрозуміти роботу, але я думаю, що за логікою зменшуючи протитиск ог ? правда, як ви кажете, вас, яка збільшує швидкість? газів, але prex в турбіні боку випуску ? pi? постійний і generer? прогалини саме, чому? стоку впадає ї? швидко, порівняно з наявністю dpf тому, на "пробка" і підтримує постійний тиск, ? трохи такою ж проблемою, яка виникає після видалення кат.
геометрія змінної в цей момент lavorer? найбільше (в плані екскурсій) і, особливо, pi? швидко, щоб компенсувати ці прогалини..
Те, що ви говорите ? правда, в умовах руху з постійною (наприклад, якщо двигун йде в постійних оборотів, наприклад, 2000 оборотів, то геометрія буде трохи більше? закритий, ніж раніше з-за більшої швидкості? витоку газу, але і до зниження важливим rpm sar? змушена відкрити більше ребер, так? розвантаження можна легко очистити.
Те, що я хотів сказати в попередніх постах ? що там? що відбувається ? збільшення дельти тисків між 900 і 4000 оборотів, які роблять так, що геометрія роботи більше.
Що тоді ? ясно, що якщо немає інших проблем, на турбіні до того, що розвантаження-й? ****** тільки приносить користь.