Сторінка 10 з 18 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima
Результати 91-100 з 172
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222

перший мод

ось перша зміна, в те, що повинно бути dw і його відповідних обмежувачів..oviamente corregetemi, якщо я помиляюся,за підрахунками, нерозумно, маючи упорскування максимальна 60m3 близько пари 320(вартість 1850 в табличній ще не розшифрували)тепер із змінами, внесеними я зможу надати близько 70m3...чекаю відгуків..
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-05-2013 в 07:55

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    18E1A4 обмежувач крутного моменту
    18e270 інший обмежувач крутного моменту
    18E4C0 ймовірно, обмежувач дизель
    18EE7C обмежувач дизель
    1CA93C я Думаю, це завжди відноситься до egr, давайте орі
    1ca9a2 див. вище
    1d1870 іншого, найімовірніше обмежувач дизель
    1D222C обмежувач дизель

Pe зміна від набагато більше, в іншому випадку не avvertirai навіть якщо б він працював.
    Педаль я думаю, що це остання карта та, що управляє, тобто те, що ви не торкнулися вас, але може? спокійно йти, навіть від золота...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    18E1A4 обмежувач крутного моменту
    18e270 інший обмежувач крутного моменту
    18E4C0 ймовірно, обмежувач дизель
    18EE7C обмежувач дизель
    1CA93C я Думаю, це завжди відноситься до egr, давайте орі
    1ca9a2 див. вище
    1d1870 іншого, найімовірніше обмежувач дизель
    1D222C обмежувач дизель

Pe зміна від набагато більше, в іншому випадку не avvertirai навіть якщо б він працював.
    Педаль я думаю, що це остання карта та, що управляє, тобто те, що ви не торкнулися вас, але може? спокійно йти, навіть від золота...
    Immagine.jpg
    ..ось і перший адресу.*****і я повинен інтерпретувати?
    карти педаль я покриваєте але (збагачення в акк від ecm)3 карти..мені здається, їх торкніться все..або, може бути, не ті,------'?але ви використовуєте ecm?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, ecm, як я вже? написав незліченних пост приводить вас до невірних висновків, чому? грає погано, і карти, і дає йому імена не за призначенням. Зображення (я з працею можу бачити, що має дозвіл дійсно лихо), показує, що ви дивитеся на карту 8бит, тобі потрібно це побачити в 16bit (motorola). тест, таким чином, це, як правило, обмежувачі крутного моменту на edc16c39 карти 25x1.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    ні, ecm, як я вже? написав незліченних пост приводить вас до невірних висновків, чому? грає погано, і карти, і дає йому імена не за призначенням. Зображення (я з працею можу бачити, що має дозвіл дійсно лихо), показує, що ви дивитеся на карту 8бит, тобі потрібно це побачити в 16bit (motorola). тест, таким чином, це, як правило, обмежувачі крутного моменту на edc16c39 карти 25x1.
    ...мама моя..я втратив досить багато часу, перш ніж відповісти, щоб спробувати зрозуміти те, що vedevi ти ( Winols) я думаю, ви використовуєте то,крім проблем установки,англійська мова,відсутність damos.... ? дуже складним, менш зрозумілим, ніж ecm... але все ..те, що я змінив ?' було зроблено погано або навіть я редагував карти, не належать ті педалі і обмежувачі крутного моменту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    ...мама моя..я втратив досить багато часу, перш ніж відповісти, щоб спробувати зрозуміти те, що vedevi ти ( Winols) я думаю, ви використовуєте то,крім проблем установки,англійська мова,відсутність damos.... ? дуже складним, менш зрозумілим, ніж ecm... але все ..те, що я змінив ?' було зроблено погано або навіть я редагував карти, не належать ті педалі і обмежувачі крутного моменту?
    те, що я не згадав залиш його, як ти вже? змінено, решта спробуйте доторкнутися до нього, тоді я дивлюся...
    Ви, в будь-якому випадку використовую winols, ? набагато менш зрозумілим, але й набагато більше? правильний ecm, скажімо, що розпізнавання карти то ви повинні зробити самі, виходячи з власних знань, але якщо читати початок посту над вами я зробив це!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    DUCATO_2.3_130CV_EDC16C39_NOEGR OKMAP2.rar

я змінив дві карти обмежувачі дизель..адреси, які ти мені дав-початок кривої, вірно?зараз я змінити в 2d..але (я не дуже практично..спасибі, величезна допомога..), як я розумію, значення, які вони мають?перший перерізав 3200, що може бути пара\10..так що 320nm..другий доходила до 4000?ps у winols не сон вдалося розширити карту..є велика різниця між 1.5 і 2.24?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    winols, 2.24 дозволяє-й? ра?ide змін і d? менше проблем, але також добре працює і на 1.5,карти, які ви змінили, ймовірно, є обмежувачі крутного моменту, тепер навантаження на карту і я вам скажу

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    winols, 2.24 дозволяє-й? ра?ide змін і d? менше проблем, але також добре працює і на 1.5,карти, які ви змінили, ймовірно, є обмежувачі крутного моменту, тепер навантаження на карту і я вам скажу
    Ви вибачте, я неправильно писати... Обмежувачі крутного моменту,ті, дизельне паливо тепер не homtoccate..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я бачив, погляньте, що ви ? біг мишею, і виконуйте всі рекомендації, які я дав тобі, в іншому випадку зміни не портер? переваги.

Сторінка 10 з 18 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •