Стр. 8 з 23 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт, я намагаюся дати вам мій скромний внесок...у мене такий же двигун, браво...
    тоді, педалі, ти запитав мало, ніж нічого...? справді майже ori...
    lim пара пу? йти, але у вас ще є запас...
    карта лямбда-вирази, як gi? від сказав сандро, є помилковими
    час вприскування, не я кажу...зробіть спочатку знайти карту 150cv, що у вас вже є? час для 100mm3 і скопіювати
    тиск турбо, я хотів би видалити якийсь момент...cos? я знаю, що ? р? altina
    тиску в рампі, поверніть його оригінал до 2500 оборотів (насос hp працює на розподіл, і смоктати потужності...якщо запропонуєте більше тиск, вона поглине? велика потужність)

ви повинні знайти два лім IQ...

PS ця машина має ще завихрення у впускному колекторі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    Привіт всім,
    намагаючись слідувати незліченні поради і аналізувати карти, наприклад, знайдених в мережі, я пробував робити карту для мого автомобіля, я хотів би отримати думка від pi? фахівців тут на форумі...

Мій намір в реалізації карти ? вирішити відомий питання моєї panterona, померла на малих обертах, намагаючись також надати їй більше? коней також про понесені.
    Я намагався зберегти час вприскування досить низькі для того, щоб утримувати трохи витрата (якщо б я міг зменшити її розмір надалі я б не заперечував).
    У modifice на карту крутний момент при старті ? була відповідним чином змінена, щоб уникнути пошкодження маховика під час пуску (я замінив в минулому місяці, так? променіло багато, і розірвала, незважаючи на тертя не було, то cos? зношений).
    Це останнє редагування ? gi? протестовано і я повинен сказати, що тепер проблема вібрації і strattonamenti в запуску ? вирішена.

Що стосується карти lim. диму я нічого не чіпали, так як я не зовсім розумію, як вони працюють..

З нетерпінням чекаю ваші коментарі, критику та поради!!!!

Додаю ОРІ і MOD
    Привіт Павло я теж 159_150CV також страждає від її проблем, сонливість низьких обертах, що програмне забезпечення ви використовуєте для відображення? мені якусь пораду?

З повагою hyrosat

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Інша справа, але файли установка map3d і драйвери ecm titanium, мають ті ж функції? яке програмне забезпечення ? pi? точно?

Дякую

garret
    Guest
    нам! тоді поясніть, що начебто проблеми, ви чули про його роботах, я до сих пір я чув тільки позитивні думки, але я намагаюся враховувати всі можливі свідчення, які підтримуються факти, логічно мова турбін офіцерів, багато в чому залежить від виробника, тільки вчора я розмовляв з хлопцем, власником bmw 320d, який монтує kkk, змінені 3 в 50 000 км, після зробив зміни від нього, і не має pi? були проблеми, може бути ? пощастило, але особисто я вірю в удачу мало

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    привіт, Маріо
    велике спасибі за ваш внесок! так, я все ще swirl в колектор...я не впевнений, захочуть її видалити, 159 ? gi? досить млявий на низьких обертах з-за її ваги, я не хотів би, що ви тоді дисплеї виглядали більше; посилити проблему.. для того щоб бути добре, я повинен замінити колектор з gi? без swirl, але не можу дозволити собі у даний момент ;-)

Що стосується fap ж його взяти? у дні

де я можу знайти двох lim iq, про який говорите?

В той же час я зробив зміни на основі ваших порад!

- правильну карту rail
    - правильне лямбда
    - лім пара злегка збільшується
    - карту turbo кроком доведені до max 100 балів
    - кроком карту педаль
    - золота час, час...нам краще працювати, намагаючись calcolarmi добре час
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 22:31

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    ...
    зараз у мене немає часу дивитися на карту, але час від орі не використовує їх усі, і якщо вам ввв карти акції ви можете спокійно залишити їх у грі, це потрібно? знайти обмежувачі витрати, ви знайдете відразу після обмежувачем крутного моменту, їх там 2, в залежності від фактора, вважає, що вісь виглядає як педаль. інший ? залежно від температури води.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    бмв завжди були проблеми з турбінами, прямо в майстерні, c'? є x5 з mitsupishi смажений окунь? вони поклали масло мало 10w40 і зробив перешкод на вході в... негативні думки я чув, але, враховуючи, що є "relato de" я не прошу повернути...
    Тепер повернемося RU в іншому випадку ми викидають...

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    бмв завжди були проблеми з турбінами, прямо в майстерні, c'? є x5 з mitsupishi смажений окунь? вони поклали масло мало 10w40 і зробив перешкод на вході в... негативні думки я чув, але, враховуючи, що є "relato de" я не прошу повернути...
    Тепер повернемося RU в іншому випадку ми викидають...
    ок, сандро, я люблю слухати, завжди обидва дзвони, і я думаю, це правильно, дякую за інфо кінці ot ;-)

garret
    Guest
    перечитуючи я розумію, залишилися дуже в темі, я прошу вибачення, павло, heeheh я завжди роблю перетягнути деякі аргументи, pardon

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    тихий гаррет не проблема для l OT ;-)

сандро спасибі за прямі, відразу бачу, якщо я можу знайти обмежувачі, що ви говорите, вас..

Хлопці, я зробив тур з діагнозом пов'язаний, мені здається, що корекція форсунок трохи висока...може бути, я повинен дати йому тонкого очищення...що скажете? додаю логи

correzione_inj.jpg
    correzione_inj_2.jpg

Стр. 8 з 23 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •