Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 62

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Дякую за цінні робіт
    Ось я знову ............
    приймаючи сигнали від відображення скопійована з іншого автомобіля gi? підготовлений, я побіг підвищень, які були в 2 блоку управління,прагнучи дізнатися, що у них було відредаговано. c'? деякі красиві, що хотів би дати йому спробувати , так? моє навчання sar? pi? швидко !
    В унікальні речі, які я не поміняв є обмежувачі крутного моменту на першій і другій marcia..........моя 156 ? один crosswagon Q4 я не завжди tirale шию цих 2 передач, щоб не відчути ефект ралі на бідних torsen.........навіть якщо на снігу ? смачно, відчувати його, працювати , cos? я ? видається логічним залишити обмеження на оригінал ! Для інших міркувань, Titus, мені здається, що ? був seguito.........

Додаю файл .ori і .mod
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 16-05-2013 00:28

garret
    Guest
    сандро, кожної операції ? як золото металеве для мене, я намагаюся увібрати в себе все те, що пояснює, відмінний внесок спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    щоб дізнатися, як змінити ecu, спочатку потрібно зрозуміти його спосіб роботи.

Основною відправною точкою ? карту tinj, тобто карту, яка показує скільки залишається відкритим l інжектора для впорскування малюк дизельного малюк тиску ? головне, від них все починається, а потім від ecu, звичайно; ти нагороди, скажімо, на 50% педалі, карту педаль закон, який нехай 200нм на 50% педалі, ок, йде, щоб побачити, що відповідає цієї пари на карту перетворення дизель дзвінок від ecm "кількість дизельного палива впорскується", бачить їх, наприклад, до 2500 a до 200 нм 40mm3 дизельного палива, а потім піти і подивитися на карту тиску в рампі до 2500 об, з проханням 40mm3 скільки тиск в магістралі високого тиску надходить запит від насоса, наприклад, 1000 бар, зараз йде див. на карті час "час вприскування"як має залишатися відкритим, інжектор, щоб дати 40mm3 1000 бар, ось і все, один раз, в тому числі роботи і як йти і редагування різних карт, ви можете уточнити зміна авансів, де подають і різні обмежувачі, бо зміна, як правило, вимагає зняття обмежників дизель в іншому випадку не otieni великим кроком. Ви також можете зробити ще один тип змін, набагато більш легким для новачків, інтернет-карти, педалі там, де вам подобається, звичайно, у вас буде обмеження близько 80-83 мм3 обмежувач, на той момент роботи трохи тиску в рампі, але мало і не на низьких оборотах і навантаженнях, бо насос, поглинає потужність, і збільшується час вприскування у відповідності з дизель ви збираєтеся надати, скажімо, протягом останніх 3 етап запитом дизель т для значень, нижчих за запитом карту педаль і інше, роботи тільки на високі значення, які обмежені більше від обмежувачів, очевидно, роботи завжди на карту turbo і обмежувачі,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    щоб дізнатися, як змінити ecu, спочатку потрібно зрозуміти його спосіб роботи.

Основною відправною точкою ? карту tinj, тобто карту, яка показує скільки залишається відкритим l інжектора для впорскування малюк дизельного малюк тиску ? головне, від них все починається, а потім від ecu, звичайно; ти нагороди, скажімо, на 50% педалі, карту педаль закон, який нехай 200нм на 50% педалі, ок, йде, щоб побачити, що відповідає цієї пари на карту перетворення дизель дзвінок від ecm "кількість дизельного палива впорскується", бачить їх, наприклад, до 2500 a до 200 нм 40mm3 дизельного палива, а потім піти і подивитися на карту тиску в рампі до 2500 об, з проханням 40mm3 скільки тиск в магістралі високого тиску надходить запит від насоса, наприклад, 1000 бар, зараз йде див. на карті час "час вприскування"як має залишатися відкритим, інжектор, щоб дати 40mm3 1000 бар, ось і все, один раз, в тому числі роботи і як йти і редагування різних карт, ви можете уточнити зміна авансів, де подають і різні обмежувачі, бо зміна, як правило, вимагає зняття обмежників дизель в іншому випадку не otieni великим кроком...
    Відмінно!
    Інші частини мови, дайте йому для культури в цілому, тут не тільки мети, в кінцевому результаті, але все"гармонія"
    (вибачте філософського дискурсу)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я не згоден, на деякі речі, якщо ви зміните педаль і lim пара, як ви кажете на 80, не отримаєте, чому? gi? ? все обмежується приблизно 65-70... rail ви можете залишити ori або max ritoccarlo відповідно до vuoio продовжити час...для rideurre деякі фактори, які затримують впорскування і запалювання, але не ? у разі поглиблення....який час ви можете змінити не тільки страв, високих, але і низьких, залежить, який тип карти ви хочете зробити, чому? до певного моменту ви не разблокируете всі за запитом sar? завжди обмежені, і тому ви повинні спотворити страв, в районі максимального крутного моменту, якщо ви хочете їзди агресивний...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    потім я забув ще одна річ, ви можете встановити величезний обсяг дизельного палива, але якщо не такі ? вводять в потрібну мить, в якому подають вам просто карту, простий, як зйомки і agressivit? що вам дати? збільшення тільки в режимі максимальної потужності...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    потім я забув ще одна річ, ви можете встановити величезний обсяг дизельного палива, але якщо не такі ? вводять в потрібну мить, в якому подають вам просто карту, простий, як зйомки і agressivit? що вам дати? збільшення тільки в режимі максимальної потужності...
    і що fumera як вбивці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ви можете запустити її навіть на карті педалі, щоб потім піти і підправити будь-які інші карти по темі... бачив, що edc16 регулюють всі функції пара, я вважаю-й? простий, але зрештою, якщо питання завжди суб'єктивний..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тема завтра ми робимо очі і, скажу я вам! ;D

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Tidus, але ви знаєте, що сказати ? Інші теж вітаються .........

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •