Просто бути трохи навколо і запитати
Просто бути трохи навколо і запитати
звичайно, з defap ті карти, ніколи не увійдуть в залежності...завжди що defap зроблено правильно :-)
Привіт, хлопці,
я розглядаю мою карту, але я б ще кілька запитань:
- значення лямбда на високих обертах і навантаженнях вони вже є? під поріг accettabilit? те, що ви мені показали (1130 з dpf все ще активна), я можу трохи зменшити значення між 1250 і 4000 обертів на низьких навантаженнях (між 250 і 550 нм), або ризик, курити теж?
- яка різниця, c'? між двома картами, що ecm визначає, з обмежувачем fumosit? - поріг лямбда-верхній і нижній?
- який ? максимальний крутний момент, що я можу вимагати в безпеці в групі зчеплення/маховика, яка монтує 159? (маховик і зчеплення замінені 2000 км назад)
- в яких умовах спрацьовують дві карти, що ecm titanium, показує момент потрібно для функції"? спорт і B? мій автомобіль не має ДНА, так що не знаю до чого відносяться точно.
grazieeeeee
групи зчеплення і влера йде " ж, по-моєму, один з 159 і mapa., 170 л. с., у санях зчеплення вже, мені майже 170 не сани ще немає, тому треба робити аналізи, і подивитися,
максимальний і мінімальний межа, тобто діапазон, який може мати fumosita між мінімальною і максимальною розраховується очевидно
Що стосується карти лямбда-тоді крез xhe було б доцільно зменшити значення мінімального і збільшити максимальний, для того, щоб двигун велику екскурсію...так що він навіть можливість, щоб дати більше повітря і менше дизельного палива, коли пара запит був досягнутий... і правильно, мої міркування?
З парою ви повинні спробувати перевищувати максимальний поріг витрати, а потім проводиться поступове збільшення з шипами між 3000 і 3500 оборотів і після цього? повинен зменшитися
Carbo я згоден з вами, для того піку між 3000/3500 об / хв, який сумніви, забезпечують деяку надійності і для того, щоб в обов'язковому порядку зменшення після, не для філософії, ніж ті, які говорять, що її команда після досягнення макс...так роблять для riachia розділити все... якщо коли-небудь вдасться перевищувати 5000 оборотів навіть тільки з метою максимального моменту було б катастрофою. ..бідні клапани