Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 54
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Citazione Спочатку Написав jared_poe Visualizza Messaggio
    Справді, титану, коли ви відкриваєте карту в табличній зверху говорить вам, значення тварин....може залежати від того, якщо, наприклад, один ставить 3000 на карту тиску в рампі я думаю, що дасть тобі помилку, враховуючи, що ? визнав, максимальне значення 1800bar на ці автомобілі
    Якщо я правильно пам'ятаю значення не були так? так роздута йти " поза драйвер". Десь, може бути, я ще мапу образити, і якщо я знаходжу місце. у EDC16C39 ? дуже чутливі, і треба робити все за логікою, досить лінійний ріст. Якась помилка, ми пі? так само стояти, ні ? ідеальним, важливо ? не перестарайтеся з кроком. Це хороша ідея-спробувати недалеко автомобіль після того, як завантажили карту cos? перевірити наявність аварій або інших проблем

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    ? probabbile, що в modiicare, того не бажаючи, ви дали якесь збільшення навіть на 1 пункт десь на карті, і ви тягнете цю проблему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    riapro чому? я ? довелося один подібний випадок, зокрема, на Браво 120 1.6... Я відкрив всі обмежувачі крутного моменту і справи, але машина пішла, як перед n? pi? п? менше (з тієї ж карти у мене не було проблем Джульєтта 140 і 159 170), cos? я намагався змінити таблицю пара - справи, і насправді машина пішла в борг, а ви ? представлений помилка p061b. У вас є ідеї, як змінити таблицю без задоволення помилка? ? досить spendegere dtc?
    Я не хотів би змінити час, чому? машина має dpf.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    напишіть ori скидання dtc і повторіть mod

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ок, завтра пробую, дякую за пораду.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    сандро ви розібралися з процедурою frantik3? мене цікавить також мені

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    сандро, то як ви вирішили ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    мені ? довелося також на daily, і я вирішив cn перепрограмування форсунок навіть...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    наводжу рішення, якщо ви залишаєте осі обертального моменту без змін дар? всі помилки, все, що ви відчуваєте, через 1 годину після першого включення, на 2^машина dar? несправності і andr? як від золота, якщо не менше.
    Рішення ? змінити вісь, щодо крутного моменту і враховувати фактор 5. Наприклад, якщо я хочу надати 120мм^3/i: 120x5=600Nm.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    тоді сьогодні я зробив інші тести, і я помітив, що якщо я поставлю обмежувач крутного моменту за допомогою значень, які перевищують максимальне значення драйвера хочу d? відмова якщо і pi? низький немає несправності !!!!!

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •