Стр. 3 з 24 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 231
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ви б допоміг собі знайти себе охоче, як я вже зробив, але ще не знаю, defappare

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    що стосується відключення dpf на карті, не ? проблема, 159 ecusafe працює добре і ні ? необхідно зробити інші хитрощі,...
    проблема ? фізичне видалення, якщо б місце, де це зробити (гараж) мене-то це від мене, я вже? зробив це кілька разів, роботи жанру, але, на жаль, тут, у Турині, я не місце, де це зробити, тому я знаю, що вам треба? для сили поговорити з механіком, якщо хтось із вас не хоче мені допомогти ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    що стосується відключення dpf на карті, не ? проблема, 159 ecusafe працює добре і ні ? необхідно зробити інші хитрощі,...
    проблема ? фізичне видалення, якщо б місце, де це зробити (гараж) мене-то це від мене, я вже? зробив це кілька разів, роботи жанру, але, на жаль, тут, у Турині, я не місце, де це зробити, тому я знаю, що вам треба? для сили поговорити з механіком, якщо хтось із вас не хоче мені допомогти ;-)
    На цьому авто їх просто покласти трубку і право робити три отвори

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    звичайно...якщо б я міст або місце, де зробити таку операцію, я б вже? зробили давно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Запитаєте, в якийсь механік, не думаю, багато питань

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не ? обов'язково, я рекомендую залишити їх вище 1130 значення з dpf, чому? в іншому випадку ви ризикуєте отримати зробити занадто часто, але після зняття ви пу? зменшити це значення в подальшому (на мою думку, щоб не мати куріння з танкера ? добре тримати близько 1000. Машина отримує дуже швидко. Я? зверніть увагу, що якщо змінити час вприскування без коригування по осях, значення буде завищених gi?, для чого ? краще, якщо він залишається оригінальним.
    Я не знав карт, лямбда, але карти rail та турбонаддув у фазі регенерації....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    carbo92, безумовно, зробити? cos? насправді... буде дуже сильно@? механік, який мені не dissangui ;-)

dvdtuning спасибі за роз'яснення...насправді я зрозумів, карту лямбда спочатку..
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 10-05-2013 в 10:37

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Просто бути трохи навколо і запитати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Я не знав карт, лямбда, але карти rail та турбонаддув у фазі регенерації....
    ні, з defap не потрібні, так як машина не використовує, але з регенерації активних я залишаю навмисно ori після деяких невдалих дослідів мали...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    звичайно, з defap ті карти, ніколи не увійдуть в залежності...завжди що defap зроблено правильно :-)

Стр. 3 з 24 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •