я тільки що встановив windows 8 на pc, але мені не личить більше? у titanium 1.61,перш ніж з windows 7 проблем немає, хтось із вас мав такий же моє питання?
я тільки що встановив windows 8 на pc, але мені не личить більше? у titanium 1.61,перш ніж з windows 7 проблем немає, хтось із вас мав такий же моє питання?
Якщо я можу дати вам пораду, поверніть win7, що з такого роду програми вже? її не ? власний максимум. Ідеальним було б, як правило, дорогий, win XP,..
Win 8 що ? системи незрілі, на мою скромну думку, має також багато incompatibilit? навіть прості програми, які працювали з семи, так ? правда, що короткий ? очікується, що нова система windows саме тому, що? win8 не вдалося в очікуваннях.
Якщо пу? вплинути я керівництво про те, як встановити ecm titanium на windows 8.
впевнений, що пу? вплинути іншому випадку я б не запитав.......
blackwolf76 я повністю згоден з вами? я хотів спробувати win8.. для довідки можу сказати, що такі програми, як ECM2001, MPPS, AUTOCOM,AUT......,не було ніяких проблем, все перевірено
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 10-05-2013 в 10:11
Ок, але я не знаю, якщо я можу публікувати файли... керівництво ? у PDF
be я не можу я побачити її? я не думаю, що будуть проблеми
Треба попросити адміністратора
Ось вам керівництво для Windows 8, дайте мені знати, ми працює для вас, мабуть, не всім йде.