Сторінка 9 з 15 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 172

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    ...мама моя..я втратив досить багато часу, перш ніж відповісти, щоб спробувати зрозуміти те, що vedevi ти ( Winols) я думаю, ви використовуєте то,крім проблем установки,англійська мова,відсутність damos.... ? дуже складним, менш зрозумілим, ніж ecm... але все ..те, що я змінив ?' було зроблено погано або навіть я редагував карти, не належать ті педалі і обмежувачі крутного моменту?
    те, що я не згадав залиш його, як ти вже? змінено, решта спробуйте доторкнутися до нього, тоді я дивлюся...
    Ви, в будь-якому випадку використовую winols, ? набагато менш зрозумілим, але й набагато більше? правильний ecm, скажімо, що розпізнавання карти то ви повинні зробити самі, виходячи з власних знань, але якщо читати початок посту над вами я зробив це!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    DUCATO_2.3_130CV_EDC16C39_NOEGR OKMAP2.rar

я змінив дві карти обмежувачі дизель..адреси, які ти мені дав-початок кривої, вірно?зараз я змінити в 2d..але (я не дуже практично..спасибі, величезна допомога..), як я розумію, значення, які вони мають?перший перерізав 3200, що може бути пара\10..так що 320nm..другий доходила до 4000?ps у winols не сон вдалося розширити карту..є велика різниця між 1.5 і 2.24?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я бачив, погляньте, що ви ? біг мишею, і виконуйте всі рекомендації, які я дав тобі, в іншому випадку зміни не портер? переваги.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    В? cos? може бути, "рахунок"як додати...

я переробив ці дві карти,я сподіваюся, правильні..переходячи до обмежувачами дизель,16 кривих у пік?значення пуй, скажіть мені, на що вказують?..я волію зробити один раз..
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 15-05-2013 00:36

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    winols, 2.24 дозволяє-й? ра?ide змін і d? менше проблем, але також добре працює і на 1.5,карти, які ви змінили, ймовірно, є обмежувачі крутного моменту, тепер навантаження на карту і я вам скажу

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    winols, 2.24 дозволяє-й? ра?ide змін і d? менше проблем, але також добре працює і на 1.5,карти, які ви змінили, ймовірно, є обмежувачі крутного моменту, тепер навантаження на карту і я вам скажу
    Ви вибачте, я неправильно писати... Обмежувачі крутного моменту,ті, дизельне паливо тепер не homtoccate..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я кажу тільки змінити стовпець зі значеннями pi? максимуми (піки), доходить до 6000.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Вибачте, якщо я трохи не в тему..але про winols і його damos.. damos в edc 16c39 альфа 159... ? той самий, який буде служити для мого ECU?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Тому, якщо я правильно зрозумів..all адреса 18ee7c я вважаю, обмежувач дизель,пандуси безпосередньо перед є break point ( яку я ще не зрозумів, як їх інтерпретувати..),тобто шістнадцять пандуси, відповідні( про? Навантаження?), дев'ятого і, що більше? високе значення 5460, які перетворені б 54mg/ (icon буде для ін'єкцій?),я був на діагностиці 60 м3.. Для ін'єкції..що не повернеться? Мг/м3? Вибачте, якщо я assill? але я хочу спробувати зрозуміти нас? що я роблю,мене не хвилює, що карта зроблена в DOC не зрозумів нічого .. ще раз Дякую..тепер, я і місце..так що тільки на дев'ятий пік?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, не ? те ж саме, і то у випадку, якщо в damos, що у вас є ? один croma 150cv.
    Піки як і раніше обмежують дизель, я думаю, вимірюється в мг/icon коефіцієнт перетворення 0,01

Сторінка 9 з 15 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •