Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

читання fiat stilo 1.9 100 к.с.

я прочитав вранці, стилус 1.9 8v (74 квт, отже, 105 к.с.
    тільки що в magpro2 не з'? і c'? тільки 115 edc 15 читаю і пишу з цієї, чи не так?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви, повинно встановити edc15c7, як jtd115

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di davidehfnos
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    я прочитав вранці, стилус 1.9 8v (74 квт, отже, 105 к.с.
    тільки що в magpro2 не з'? і c'? тільки 115 edc 15 читаю і пишу з цієї, чи не так?

привіт, як детальніше написати спокійно,,,edc15 в magpro2 то плює hahahahahaha...виправте cek я рекомендую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    ну і даремно! ніколи не blcoccate edc15 з окт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    у мене недавно mag pro, і edc15 все назад, як би нічого не виправиш, тільки cheksam, перш ніж писати, ідіть і тихий--

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    у мене недавно mag pro, і edc15 все назад, як би нічого не виправиш, тільки cheksam, перш ніж писати, ідіть і тихий--
    і обговорення 5 місяців тому,ви помітили?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    вибачте, чесно кажучи, не там я зробив так, я просто хотів сказати, моя, і я не вважав дату.....

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    вибачте, чесно кажучи, не там я зробив так, я просто хотів сказати, моя, і я не вважав дату.....
    справа в тому, що я розумію, що можна відповісти erroriamente в старий пост, який, можливо, і його інтерес, але робити це на багато інші посади, лише написавши заяву змушує мене смердить спам поріг у 80 essaggi і тоді я змушений повернути їх в 0, я сподіваюся, це було ясно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    видно, що ви так думаєте, ви, відповідаю відразу, (і не зрозумів, що я не хочу, щоб спори) не думаю, що я відповів з простих тверджень, але видно, що не професіонал і не можу сказати ще й так, щоб не дати помилкові або неправильні ідеї або відгуки, я всього лише те, що знаю без переходу. Те що стосується поріг 80 балів, я можу сказати, що я, мій поріг (коли він був у 50) я вже ragiunta, то я не знаю, з якої причини були переміщені в 80-х, який мені може бути добре, але це правило потрібно було віддати для нових членів, а не писати, що вам слід більше одного року, навіть якщо час від часу з причин, які я не можу стояти в список, але я можу запевнити вас, що я пішов за ним від мого телефону. І як, якщо я в один прекрасний день покупки нового автомобіля, і я роблю контракт на п'ятдесят тисяч євро, у той день, що я збираюся забрати продавець мені каже:ні, дивіться, що тепер цей автомобіль коштує вісімдесят тисяч євро, ви, що б ви зробили,???? повторюю, я не хотів зробити спір або просто висловив моя думка.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тут ви не робили, без контракту, в іншому випадку все було добре дещо і в будь-якому випадку ми залишаємо за собою право додавати або змінювати ці правила будь-який час і справедливо для всіх нових або старих користувачів,однак, зауважити, що ми будемо слідувати за більш ніж рік, я покажу вам зауважити, що ви всього 77 повідомлень, то 0, якщо ви вважаєте, що люди прийшли після тебе, що вона навіть 1000,крім того, я, зверніть увагу, що навіть якщо перевищує поріг 80 повідомлень, і я бачу твоє недоступний' я завжди можу (як я вже зробив з іншими) вирішити, залишити свої повідомлення досягнуті, і закрити себе скачати,я сподіваюся, що ви розумієте нашу точку зору, але якщо ви не погодитеся, я не можу нічого з цим вдіяти.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •