вже дуже дивно насправді, що було б зрозуміти, якби вони робили це для простоти апроксимації, в якості розрахунку, чи є суттєві відмінності на роботу в залежності від тиску в 2 типів форсунок
вже дуже дивно насправді, що було б зрозуміти, якби вони робили це для простоти апроксимації, в якості розрахунку, чи є суттєві відмінності на роботу в залежності від тиску в 2 типів форсунок
привіт дорогий! вибачте, але я був...і не міг відповісти
а, обмежувач лямбда, то знаходитесь у 1cd312
і 1de032 повинні бути switchoff лямбда...
я бачив два параметри, як коефіцієнт перетворення ви використовуєте? switch off від того, що я cipito дозволяє ecu читання параметрів під afr (1000), в іншому випадку ? обмежений, читаю значення в 1CD312 в ulstimo step карту лямбда-4500 обертів, в той час як для 1DE032 або 512 десяткове значення
неправильно обмежувач лямбдавибачте
1cd55a
красива обговорення вітаю сандро і l користувач tidus!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
1cd55a це до 2000 тисяч, але я не знаю, читати його як значення, що ви повідомите
Ми tidus...лямбда-off дозволяє видалити зонд, фізично...інші, має бути мінімальне значення, вище якого ви не зійдете, навіть опустивши на карту...тільки, що поки я не знайшов ільф актор множення...