Сторінка 10 з 25 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima
Результати від 91 до 100 від 250
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    28
    хлопці,ні великодня не відпочиваєте.. я роблю bell, ви зможете вина ? ви прив'язані до форуму...це означає, професіоналізм

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    хочу залишити і я свій відгук про послуги professionalchiptuning неділю я читав Ford focus Tdci в 16 годин я послав файл, і після 20 meinuti я файл defappato на поштову скриньку ri написав і привітався з клієнтом в 16.45 чітко defap ? прекрасно працює
    спасибі ще msport і адмін не стільки для файлу працює на те, я не сумнівався, але в основному для допомоги в недільній замовника було тільки по святах для ділових цілей, і завдяки їм я зробив дуже хороший показник,

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    здрастуйте, давид і спасибі за відгук,я сподіваюся, що поза нашою допомогою ви коли-сподобалося наше гостинність в штаб і отримали добре звичайно, виконану нами.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    здрастуйте, давид і спасибі за відгук,я сподіваюся, що поза нашою допомогою ви коли-сподобалося наше гостинність в штаб і отримали добре звичайно, виконану нами.
    це було зрозуміло, мені було дуже добре з вами, чудова компанія, відмінний курс ? було дуже зручно, тепер дорога ? у будь-якому випадку довго !!!!!! але я багато чому навчився і зараз я б сказав, що автономний, однак, мене не втрачайте дурні питання все зробити? ще вже що є, я повинен сказати, що ваш курс ? прилетів, незважаючи на обсяг даних, отримано
    спасибі обидва для нас? і для мене scarrozato

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав dviden Visualizza Messaggio
    це було зрозуміло, мені було дуже добре з вами, чудова компанія, відмінний курс ? було дуже зручно, тепер дорога ? у будь-якому випадку довго !!!!!! але я багато чому навчився і зараз я б сказав, що автономний, однак, мене не втрачайте дурні питання все зробити? ще вже що є, я повинен сказати, що ваш курс ? прилетів, незважаючи на обсяг даних, отримано
    спасибі обидва для нас? і для мене scarrozato

hahaah ок від спасибі наступного разу.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Йеті Visualizza Messaggio
    Спасибі msport я видалив EGR на моєму jeep cherokee 2800 crd , професійний і пацієнта.......з усіма **** що я послав ........я скалка в дупі , ще раз спасибі , рекомендую

ідеально, спасибі, головне, що все і ідіть прямо.

НОВАЧОК L'avatar di s3ss4to
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    4
    Все відмінно:
    У швидко відповісти вам, надзвичайно компетентних і надійних. Не завантажуйте файл, але і пропонують ПОСЛУГИ, ЗАГАЛЬНЕ.
    У мене була допомога, зразковий, правильну пораду, щоб вирішити проблеми мого авто.
    Тепер у мене новий і енергійний alfa 147 1.9 JTDm 16V ex 150CV ....тепер у avr? принаймні, 175 :-)

Спасибі вам велике, і я повернуся " мені жити, якщо у avr? потрібно!!!!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав s3ss4to Visualizza Messaggio
    Все відмінно:
    У швидко відповісти вам, надзвичайно компетентних і надійних. Не завантажуйте файл, але і пропонують ПОСЛУГИ, ЗАГАЛЬНЕ.
    У мене була допомога, зразковий, правильну пораду, щоб вирішити проблеми мого авто.
    Тепер у мене новий і енергійний alfa 147 1.9 JTDm 16V ex 150CV ....тепер у avr? принаймні, 175 :-)

Спасибі вам велике, і я повернуся " мені жити, якщо у avr? потрібно!!!!
    дуже добре ми будемо ради допомогти вам знову,ваші позитивні відгуки-наша sodisfazione.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Ось я цюй? залишити свій відгук....
    Я запитав, defap для A4 2.0 TDI, який, до речі, вже був? зіставляється, і погано...... Протягом півгодини я отримав файл орі і файл defap завантажуються без проблем.
    На жаль, я не міг спробувати автомобіль, враховуючи, що вона ще маленька, але я впевнений, що sar? все ок!
    Персонал відповів на всі мої питання швидко і просто. Добре, продовжуйте cos

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Ось я цюй? залишити свій відгук....
    Я запитав, defap для A4 2.0 TDI, який, до речі, вже був? зіставляється, і погано...... Протягом півгодини я отримав файл орі і файл defap завантажуються без проблем.
    На жаль, я не міг спробувати автомобіль, враховуючи, що вона ще маленька, але я впевнений, що sar? все ок!
    Персонал відповів на всі мої питання швидко і просто. Молодці, продовжуйте так само!
    Спасибі тобі!!!
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Сторінка 10 з 25 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •