Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 40

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di lucatuning
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50

інформація про fiesta 1.4 dtci sid802/804

Як випливає з назви слід робити, fiesta ,я Хотів би знати, якщо ви повинні зробити деякі дії відрізняється від інших ecu . я читаю і пишу ecu з fgtech і мод файл з ecm 2001 або титан.
    Я зробила тест з файлом у моєму розпорядженні, Fiesta і ecm2001 я рекомендую scodificare в грі та перекодувати файл mod. Перш ніж писати.
    Ви мені порадите???
    Дякуємо за співпрацю

garret
    Guest
    використовуйте titanium, а не у вас проблеми, повірте, що і я на 2 fiesta і все гладко ;-)

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    використовуйте titanium, а не у вас проблеми, повірте, що і я на 2 fiesta і все гладко ;-)
    Ок, спасибі за пораду
    Я ? підозрювати, читаючи форум, чому? хтось каже, що при кожному включенні змінюється
    код ключа і тому, якщо я читаю файл орі , і fiesta призводять, коли файл mod .і готовий
    c'? ризик того, що автомобіль не заводиться більше.
    Ти знаєш що-небудь про це??
    Ви знаєте, я профан, і я хотів би робити, щоб уникнути пошкодження
    особливо окунь? я це роблю в суботу, час втратила, і тому я не знаходжу нікого, хто міг мені допомогти в разі проблем.
    З повагою, люка.

garret
    Guest
    ніколи не чув нічого подібного, я ло змінено в 10 разів і завантажені карти без жодних проблем, якщо ви працюєте так, як нам вивести щось хороше, є також кілька механічних змін, прості, що ви можете зробити, ви переконаєтеся, подальше зростання без шкоди для надійності

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    ніколи не чув нічого подібного, я ло змінено в 10 разів і завантажені карти без жодних проблем, якщо ви працюєте так, як нам вивести щось хороше, є також кілька механічних змін, прості, що ви можете зробити, ви переконаєтеся, подальше зростання без шкоди для надійності?
    Дуже добре знати .
    Я знаю, що chiudendol'рециркуляції ог з фланцем на замовлення( пробка)
    ви отримаєте деяке поліпшення в fluidibilit?
    Прискорення менше диму.
    Інші роботи механіки я не знаю

garret
    Guest
    і що ? випадкова робота, щоб зробити, в першу чергу, а потім ви можете? працювати трохи на тиск наддуву і на деякі зміни всмоктування, щоб знизити навіть якщо мало температури повітря на вході з відсутністю наддувочного повітря

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав lucatuning Visualizza Messaggio
    Як випливає з назви слід робити, fiesta ,я Хотів би знати, якщо ви повинні зробити деякі дії відрізняється від інших ecu . я читаю і пишу ecu з fgtech і мод файл з ecm 2001 або титан.
    Я зробила тест з файлом у моєму розпорядженні, Fiesta і ecm2001 я рекомендую scodificare в грі та перекодувати файл mod. Перш ніж писати.
    Ви мені порадите???
    Дякуємо за співпрацю

ecm від пропозицію ви маєте на увазі ви, але тільки якщо ви використовуєте програматор eprom, яка не має нічого спільного с для читання і запису через послідовний порт.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ecm від пропозицію ви маєте на увазі ви, але тільки якщо ви використовуєте програматор eprom, яка не має нічого спільного с для читання і запису через послідовний порт.
    ок, спасибі за роз'яснення , я хотів зрозуміти саме це

garret
    Guest
    http://www.professionalchiptuning.ne...t=mappa+fiesta погляньте на це, щоб зловити натхнення

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    50
    Спасибі Мансардний x посилання розміщена і часу.Я
    міг читати коментарі тільки, чому? я відповідаю зі смартфона
    як тільки я бачу, з кроком від мого домашнього комп'ютера.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •