Мені виправляє... vel. Макс ? оголошено 230
Керує тиском
Мені виправляє... vel. Макс ? оголошено 230
Керує тиском
нехай gtb2056v , максимум покладіть 2260, 2256 ? турбіни старого покоління. Потім піду вас, зверніть увагу, що регулювати турбіну, плюс, не ? cos? просто, як здається, будуть скориговані (в спробі) всі duty cycle змінної геометрії та її контролера PID. за тебе...
зробіть перевірки геометрії, часто утворюються відкладення або дуже малі, або відхилень? на поверхні, де спираються ребра, які в довгостроковій перспективі ламаються турбіни... якщо manutenzionata часу це займає дійсно дуже мало, щоб очистити і згладити або відхилень?.
У теорії ? робота, яка може призвести до тебе, доброї волі? і трохи уваги зняти турбіну...не ? необхідно ritararla видно, що ви не будете стосуватися крильчатки.
Видає якийсь свист турбіни?
Я кажу, що у вас лопатки геометрії, обмазували. Smontale ви знайдете путівники в мережі, навіть якщо не син вашого народу точно так само, але в основному система ? те,![]()
підтвердження того, що виникли проблеми в змінною геометрією у вас це від того, що після видалення dpf проблеми виросли, з dpf, швидше за все, відкриття лопаток геометрії було достатньо, щоб створити необхідний тиск, при відсутності протитиску вихлопних газів після видалення лопатки повинні відкриватися більше, щоб компенсувати і можуть бути заблоковані.
це не ? правильно, якщо прибрати обмеження різниця тиску між виходом колекторів і навколишнього середовища, збільшується, і це призводить до збільшення швидкості? газів. Pi? чи ні ? те, що відбувається (навіть якщо доступ в інтернет йде в поле нестисливої), коли піднімають тиску в рампі, час вприскування калу на паритет? витрати.