саме тому вам не потрібно нічого, чому? в будь-якому полі вводу або відразу ж у випадку з євро-2,3,4 або після регенерації, як євро-5, 6 частинок канцерогенні!!
саме тому вам не потрібно нічого, чому? в будь-якому полі вводу або відразу ж у випадку з євро-2,3,4 або після регенерації, як євро-5, 6 частинок канцерогенні!!
в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:
dpf або fap ? весь зовнішній вигляд, якщо не rigenerasse ніколи, то мова зміниться, але, коли відновлює ввести в навколишньому середовищі частинок дуже багато, але набагато більше? шкідливі для організму речовини, так звані pm10, торгові угоди, між будинками і виробники фільтрів кол-й? здоров'я людини, досить сказати, що автомобіль, euro4 оснащений dpf або fap risulter? завжди ідеальний огляд на основі ог, чому? інструмент, який може повторно промивають наночастинок не існує!! roba da matti!
hahhahah, але їх bofinicassero, принаймні, всі ці фільтри, які видаляють з машини! вони всі йдуть на старе залізо![]()
слід усунути проблему в гори, може бути, змінити або хімія дизельного палива, то ви, що inquinerebbero dimen, fap і тільки пасивно зменшити проблему забруднення, коли він працює добре, в іншому випадку, на мій погляд, і гірше, ніж не мати його....
у palitivo inperfetto і неефективним в принципі, але чистий і бездоганний зовнішній вигляд, на жаль
ми говоримо, що в місті автомобіль з fap забруднює менше, тому що " якщо не буде тягнути автомобіль частинок залишається всередині або в усякому разі, певна кількість км, випливає з регенерацією, але для тих, хто використовує автомобіль кожен день і багато км немає сенсу , по-моєму....
в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:
насправді.... сподіваюся, водень як джерело енергії, світ був би дійсно більш чистий....
Ми не надто сподіватися...
економія поточних залишаються на паливо і енергію, економічних і чистих не відчуває, ніхто не потребує. Просто думати, що держава, як італія, зростає щось на зразок 1,20 євро за кожен літр бензину продається, крім економічних інтересів різних виробників і нафтовиків...
Проблема не ? технології..., що, наскільки я знаю ? на додаток до нас? що нас хочуть змусити повірити.
насправді проблема і дешевий....
згідно з моєї точки зору, і тільки, дешеві зроблено, щоб витрачати гроші на технічне обслуговування машини,,,,, для того щоб споживати більше так заробляти навіть на паливо все quiii..............враховуючи, що ми на цю тему говоримо, ризик, що він йде проти spondare fap????цей порошок проклятий, що ви ascend, також поставивши накладку трохи на пелле, потім піде,як по мені проблема нашої усунути hahahahahahaha