Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 60

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    якщо я можу сказати, моя,тут я бачу тільки слова зітхання line,але нічого, факти,проблема, і що без бази ви не можете? допомогти, і ви не робите нічого, щоб тобі допомогти,і в першу чергу на пошті орі і модифікації автомобіля,завантажувати файл орі і подивитися, якщо ви курите, після того, як ви йдете вперед з допомогою інших доказів до рішення, чому? так як ви обговорювали це ? неможливо
    Я в повному!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    якщо ви курите чорний... і свисток...
    легко у вас труби ic.. або інтеркулер білизна.. тут... втрата потужності...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    ось файли
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 04-05-2013 21:02
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я відправив посилання на файл цієї машини,http://www.professionalchiptuning.ne...2015#post42015 пост n5

я теж прочитавши ваш файл mod, і я повинен сказати, що я не в розділі " файли " жартів тільки тому, що є обговорення, яке триває 5 сторінок, в іншому випадку він був вже їх,якщо зареєстрований він використовував ту ж логіку в step попередніх, але з більш збільшення вірю, що курив і продовжує палити, як паровоз бачив, що перед запуском двигуна ви вже дизель вводили,в будь-якому випадку рада тільки один,покладіть файл з картою орі,egr видалений, але так серйозний і dpf відключено і не з ecusafe або раз і намагаєшся автомобіль,коли ви переконаєтеся, що всі налаштування і механічно всі прикріплені, ви зробите зробити карту, серйозних, хто знає, як зробити, а не імпровізувати ви або зробити його своїми руками робити з першого разу, що буває,гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я відправив посилання на файл цієї машини,http://www.professionalchiptuning.ne...2015#post42015 пост n5

я теж прочитавши ваш файл mod, і я повинен сказати, що я не в розділі " файли " жартів тільки тому, що є обговорення, яке триває 5 сторінок, в іншому випадку він був вже їх,якщо зареєстрований він використовував ту ж логіку в step попередніх, але з більш збільшення вірю, що курив і продовжує палити, як паровоз бачив, що перед запуском двигуна ви вже дизель вводили,в будь-якому випадку рада тільки один,покладіть файл з картою орі,egr видалений, але так серйозний і dpf відключено і не з ecusafe або раз і намагаєшся автомобіль,коли ви переконаєтеся, що всі налаштування і механічно всі прикріплені, ви зробите зробити карту, серйозних, хто знає, як зробити, а не імпровізувати ви або зробити його своїми руками робити з першого разу, що буває,гарне продовження.
    дякую за відповідь.. І що я не можу завантажити файл.. і навіть якщо б я міг це зробити, я потребували зміни egr+dpf.. що б я міг повернути з оригінальною карті.. могли б ви продати мені карту оригінал цього автомобілі з egr dpf забрали ??
    З промови, що ви зробили, мені здається, що egr не була виключена правильно.. чи я помиляюсь ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав sighline Visualizza Messaggio
    дякую за відповідь.. І що я не можу завантажити файл.. і навіть якщо б я міг це зробити, я потребували зміни egr+dpf.. що б я міг повернути з оригінальною карті.. могли б ви продати мені карту оригінал цього автомобілі з egr dpf забрали ??
    З промови, що ви зробили, мені здається, що egr не була виключена правильно.. чи я помиляюсь ?
    Берегти, для мене зроблено погано-погано, покладених на когось, що він знає, що робить', попросіть msport або прямо на форумі, на ці автомобілі, якщо помиляєтеся ви просто свавілля, що вам коштує пачка грошей, і ці часи не приємно. Якщо ви не довіряєте читати пости людей, які рік запропоновано карти на форум і подивитися,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав Dragonfly Visualizza Messaggio
    Берегти, для мене зроблено погано-погано, покладених на когось, що він знає, що робить', попросіть msport або прямо на форумі, на ці автомобілі, якщо помиляєтеся ви просто свавілля, що вам коштує пачка грошей, і ці часи не приємно. Якщо ви не довіряєте читати пости людей, які рік запропоновано карти на форум і подивитися,
    Можливо, x-косметичними стверджувати ваша відповідь " зробив погано-погано"? щось не так, що не дуже добре для вас.. ? ( просто, щоб зрозуміти.. що я не маю на увазі)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Основний ефект і дизельне паливо впорскується, подивитися відповідь msport, якщо введіть занадто дизельне паливо горить погано, і перейти на куріння, карти, відсік зроблені в прогресії, visuallizza інші карти, можливо, зроблені трохи краще, і від їх початку, щоб зрозуміти щось, навіть я, я вчуся, моя порада вам зробити карту з форуму і подивитися відмінності карта, ок, на мапу, що ти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    , що c'? прохід масла від клапанів,внаслідок їх зносу
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Ось він.....навіть якщо це й так? було fumerebbe білий.

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •